Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Zatlers: ministru amatos jābūt politiķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bille
B
Te prasās pēc definīcijkas, kas ir politiķis. Likumdevējs mums ir Saeima, kas tiek ievēlēta pēc partiju principa. Ko tur teikt, kādi mēs paši, tāda mums tā Saeima. Izpildvara, kas ir Ministru kabinets... kas tik tur nav bijis universālie politiķi, kas ir speciālisti gan aizsardzības, gan veselības, gan finanšu, gan lauksaimniecības, gan, gan jomās... Nu jau var teikt ļoti, ļoti sen, pirms 20 gadiem, kad veidoja atjaunotās Latvijas pārvaldes struktūru, tika lemts, ka likumdevējs ir jānošķir no izpildvaras. Sākumā tā arī bija, bet tad sākās savējo princips. Tad laikam politiķis ir tas universālais savējais, kas der jebkur.
Dima
D
Jā,V.Veldre -politiķis-veterinārārsts bija Aizsardzības ministrs.
izbijis valsts patriots
i
JA JUMS smadzenes ir īstajā vietā tad sapratišiet--kāpēc.Liekas gan ka Jūs nespējat saprast..Kārēcītis atradies. Diemžēl Latvijā to politiķu skaits ir minimāls 2-3.
Vecis
V
Neko Valdis nevar nopamatot, kā uz lapiņas bija uzrakstīt jau laikus, tā arī nolasīja (atstāstīja)
Politiskaa atbildiba
P
Ministriem jabut profesionaliem un tikai! Nekadiem politikiem. Ar politiku bezatbildibu mes esam gravii!
Vienotības triumfs
V
Kas ir politiķis? Nekompetents melis , slīmests, ar lokanu muguru saimnieka priekšā, kurš nekur citur dzīvē nav derīgs? Nu tieši kā VISI patreiz zaeimā sēdošie?
KLM
K
Kā nav kauna apriet prezidentu - viņam neapstrīdama taisnība - jau dzemdību namā ārste nosaka - šis der politiķa amatam, bet šis nē - gluži tāpat arī zoodārzā veterinārārsts - šis lauvas mazulis, piemēram, der ne tikai par politiķi, bet pat par prezidentu... (neskatoties pat uz to, ka jau dzimstot gribēja būt par ārstu)
Vienotības triumfs
V
Žetons!!!!!!!!!
traductrice
t
Ja pasak A, tad jāpasaka arī B, proti, politiķiem ir jāuzņemas arī atbildība par saviem darbiem/nedarbiem. Diemžēl, pie mums vienmēr vainīgs ir tas otrs, ne pats.
jēē
j
Tur pamatā ir viena doma - lai noturētos preža postenī un saņemtu visas privileģijas pēc 4 gadu prezēšanas.
fredis
f
mums jau tādi PD kvadrātā ir vairumā - padomlaika spekulanti iznireļi
ZT
Z
Ministram jābūt ar profesionālu pieredzi savā jomā,tāpat kā parastam cilvēkam stājoties darbā pirmais jautājums par darba pieredzi,nevis klausīšanās par nākotnes nodomiem.Protams ir sludinājumos kur piedāvā bez pieredzes,bet jābūt studentes gados.
Senais
S
Bēdīgi, bet kārtējo reizi... Visa tā pļāpāšana "palaiž garām" būtību, ka politiķis nav profesija, bet par politiķi kļūst katrs, kas ar politiku sāk nodarboties. Cita lieta cik veiksmīgi. Vienīgi politiķu dinastiju atvases parasti orientējas politiskai darbībai, kā Kenediju klans ASV. Mums tas vēl reti sastopams. Tomēr arī tad, ja liktenis ir nolemts, topošais politiķis mācās to , kas interesē, jo katra profesija politiķim ir noderīga. Zatlera kungam derētu painteresēties cik daudz dažādu profesiju pārstāvji ir Saeimā. Pat valsts prezidents ir izglītots ārsts, kaut tagad jau droši vien zaudējis kvalifikāciju.
es
e
Tev laikam ar galvin'u nav kaartiibaa,kaadi politik'i ,ministru amatos jaabuut profiem savaa nozaree un nekaadiem politik'iem.Tie tikai domaa par savaam ambiicijaam un ne par muusu intereseem.skatos,ka tu arii ciet no personiigajaam ambiicijaam(atvainojos,esmu tb saturiigaakaa),vai gadiijumaa arii nepretendee uz kaadu zagl'u vietu???
!
!
Stulbuma izslimošana turpināsies vēl ilgi, ja tā notiks. Atceros uz visu spējīgos dežurantus Veldri, Slakteri, un negribas vairs atcerēties vai atkārtot kļūdas vēl un vēl. Prezidents ir vājāks un atkarīgāks, nekā varētu šķist pat pēc visiem līdzšinējiem negodiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas