Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Zatlers: Nevienam nav tiesības iejaukties mūsu politiskajos procesos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dase
d
vins pats saprot ko vins runa? dribenes saedies, atvainojos................. sava vizdeguniba apmaldijies.................
Senais
S
Nez kāpēc šim vīram tā pretrunīgi sanāk? Vēl svaiga ir apņemšanās kandidēt otram termiņam, bet pēc brīža nāk klajā ar kārtējo muļķību, kas izredzes tapt vēlreiz ievēlētam mazina. Tas raisa aizdomas, ka prezidentam ir kāds ļaunprātīgs padomdevējs.
skolotāja
s
Nav tiesībU. Sākumā būtu ieteicams pamācīties gramatiku.
Jā....
J
Viņš ne tikai vakar ar otru Valdi ir bijis pirtī,bet kaut ko pēc tam vēl pīpējis...
»
»
ko viņš tā sasparojies?Vēlešanas nāk?
???????????????????
?
????????????????????????????????????????????? nesapratām
kā tad
k
kā tad irāka, afganistāna, tagad libāna? Zatlers to nemaz nezin:)
Trahtenbergs
T
mums jau pietiek ar to ka iekšpolitikaa jaucaas viirelis ar 140 seejumos aprakstiitu kriminaallietu ... arii par šito bardaku var paintereseeties aarzemju specienesti, redzot ka mafija paarņem varu savaas rokaas , un tas arii buutu pareizi , jo citaadi mees taa arii sapuusim aiz peedeejaas banaanu republikas.
Ministry of Truth
M
Zatlers: Nevienam nav tiesības iejaukties mūsu politiskajos procesos. Kadāfi: Nevienam nav tiesības iejaukties mūsu politiskajos procesos. Obama: Nevienam nav tiesības traucēt ASV iejaukties visos politiskajos procesos. Putins: Nevienam nav tiesības Krievijas vietā iejaukties mūsu kaimiņu politiskajos procesos
monitors
m
Ja Latvijas valsts būtu neitrāla valsts kā Zviedrija, tad prezidenta teiktajam varētu pilnībā piekrist, bet, tā kā Latvija ir NATO dalībvalsts, tad pašai Latvijai var būt zināmas grūtības īstenot neiejaukšanās stratēģiju. Vai arī prezidentam ir padomā ārpolitiskā kursa maiņa?
Revolt
R
Valsts prezidents nākamajā nedēļā piedalīsies Āfrikas – Eiropas Savienības samitā Tripolē un EDSO samitā Astanā 26.11.2010 Valsts prezidents Valdis Zatlers 29. un 30.novembrī dosies uz Tripoli Lībijā, lai piedalītos trešajā Āfrikas – Eiropas Savienības samitā. Valsts prezidents sesiju laikā dalīsies pieredzē par reģionālās sadarbības nozīmi enerģētikas projektu veiksmīgā attīstībā, kā arī ievadīs diskusiju par labas pārvaldības nozīmību ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanā. ============================= Latvijas Republikas Ārlietu ministrija uzskata, ka Lībijas valdošajam režīmam ir jārespektē ANO Drošības Padomes rezolūcija, starptautiskās sabiedrības, tai skaitā savu kaimiņvalstu aicinājums nolikt ieročus un jāpilda sava līdera publiski izskanējušais solījums nekavējoties pārtraukt uguni. "Latvija atbalsta koalīcijas mērķus par vienotu un apņēmīgu rīcību, kas apturētu Muammara Kadafi režīmam lojālās Lībijas armijas vardarbību pret savu tautu", teica Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis. "Latvija izvērtēs savu iespēju iesaistīties ANO Drošības Padomes prasību īstenošanā atbilstoši NATO un partnervalstu nepieciešamībai, kā arī Latvijas iespējām". 20. marts 2011
Alma
A
Ai, pareizi, vajag protestēt. Citādi Benhemiņam, nabadziņam tagad tik maza aldziņa, ka jāpārtiek no maizes un ūdens. Un grūtdienītis Salkazanoviņš arī var nesaņemt visus 49 miljonus valsts dotāciju.
juris
j
Interesanta interpretācija. Kā Zatlers sauc latviešu karavīru darbību Afganistānā un virkni politikāņu regulārus apmeklējumus ar maizes kukuļiem un bez tiem?
dzeržinskis
d
Kaut kā nenopietni SAB atskaitās sabiedrībai par padarīto darbu. Faktiski, tirgus līmenī tas viss skan, ka kāds te interesējies par Saeimas vēlēšanām. Ja būtu aizturēti - ārvalstu izlūkdienestu spiegi, kādi diplomāti izraidīti, kas te- noteikti desmitiem strādā - zem diplomātiskā piesega, vot- tad būtu rezultāts, bet tā - to visu var dzirdēt arī Rīgas centrāltirgu no vecenēm.
Nu nē
N
Domāju, ka ir tiesības. Tiem, kas "jūs" ievēlēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas