Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zatlers uz 18.novembra koncertu aicinās Latvijas patriotus; pieņemšanas nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Nu jā...Tad jau mums būs oficiāls patriotu saraksts...Liste... Un visi ,kas nav ielūgti, ko ? Nav patrioti ? Nu, nu... Būtu smieklīgi, ja nebūtu skumji... Varbūt tiešām vajag tautas vēlētu prezidentu ? Jo uz šitām izdarībām skatīties....
Niks
N
Nu tad lai nelido par gaisu ar Lilitiņu uz citām valsts svinībām.
Karamba
K
Valdi, Valdi.. Latvijas vārds jau tik tālu aiznests pasaulē, ka varētu arī mazāk.. :) Tomēr, protams, pēc senas kārklu kalpu tradīcijas, šaujam petardes... kādus 200 laimīgos neatkarības " ieguvējus" ar famīlijām, noteikti var šim cirkam savākt :) Labāk gan būtu izsludināt sēras, pēc tikpat iecienītas latvju gaudu tradīcijas. .Par tiem ,piemēram, simttūkstošiem kuri jau ir prom, neatgriezīsies, kas skatīsies to klaunādi pa tv no drošas tālienes,...ja vispār skatīsies ...kuri ir tik lieki, ka valstij pat ir slinkums, vai bailes uzskaitīt, apzināt skaitu. Zaudējumi lielāki kā Ziemassvētku,Ložmetējkalna, un visu citu latviešu kauju upuri kopā..Ar " uzvarētājiem" baļļukā varēs uzsaukt tostu " par mūsu zemi!" Priekā!
A.E.Voss
A
Apsveicama plutokrātiskās valsts atejas papīra vadoņa iniciatīva! Patrijoti pulcēsies bariem- Gavrilovs ar svītu, Meļņiks ar svītu, Savickis, Kalvītis, Grūtups, Ulmanis, BIrkavs, Gailis, Šķēle, Šlesers utt.,utjpr.. būs patīkami vērot kā ši degradētā valsts aizrijas savos patrijotos.:)
un
u
Nu i bolvan ti, eto že russkaja poslovica! Pro hleb! Ty s teh por, kak v 70-ih portret Brežneva uvidel na stene naprotiv Vidzemskogo rynka, tak i pomešalsa na ņom? Ili knižek Brežneva načitalsja?
kule
k
Valdis paliek aizvien krutāks. Drīz mainīšot arī frizūru- pelēcīgi sirmi nekrāsoti mati, kas saslieti uz augšu pēc panku modes paraugiem
borcinsh
b
...bet tev, M-berns, maskava izmaksa naudu par tavam smirdosham "komentaram" lai nopirkt un apeest Latvijas maize !!!
borcinsh
b
...5 zvaignes Tev !!! ... bet braukt kaut kur lai "izdzivot", nopelnit kadu naudinu...un apskatities ka dzivo un strada citus Valstis ( saprast ka ir ari svesha kultura! ) - nebutu slikti prieksh Jusu "ziepju patriotismu" ! Galaa jasaprast : ja jusu prezidents 159 vietaa ... - tas ari domats par Tautu !!! ( ka zinams - "vadonis" ir Tautas seja ! ) Nost tadu prezidentu kopa ar koncertu... PS. ..."ziepju patriotisms" - kad sezh un gaida, kad par to "saimnieks-zatlers" izdos desu !
Человек
Ч
Петь песни - это правильно. Правда, как учил еще Леонид Ильич Брежнев, хлеб - всему голова. Будет хлеб - будет и песня! То есть вначале надо было бы подумать о хлебе, о том, как его заработать. А о песне - потом. Однако в Латвии всё, к сожалению, не так, как у людей, но наоборот. И тут уж ничего не поделаешь. Таков уж их обычай... Вот поэтому люди - и особенно латыши - уезжают туда, где нет песен, но где зато можно заработать на хлеб.
:)
:
prezidenta kancelejai beidzot deretu atrisinat V.Z. nenokartotos jautajumus VIDa, tad es saksu LOTI cienit prezidentu!
draudzene
d
A kur ta Lilitiņa izrādīs jauno kleiti!? Ka ZOO par savu populismu nedabū pa mizu!
zvirbulēns
z
Cik noprotu,koncerts nenotiks- radošie pieteikuši protesta akciju!
dore
d
piekrītu Oskaram un nemaz nebrīnīšos,ja koncertu Latvijas neatkarības svētkos sniegs Trīszvaigžņu ordeņa kandidāts Krutojs.
Lelle
L
Nu jāāā...godmenu, šķēli, kalvīti, spešelu, šļusakovus, plineru, ģilmanu... Mani taču viņš nezina un nezina tos desmitus tūkstošu, kuri vēl tepat Latvijā izmisīgi cīnās par izdzīvošanu un nebrauc projām...vot tas gan ir patriotisms dzīvot bez iztikas līdzekļiem!!!
nnn2
n
aicinu neiet uz valsts varas rīkotajiem pasākumiem-ignorēt tos,jo valstij Latvijas inteliģence ir pie vienas vietas,viņiem tik interesē,ka pašiem labi un viņu pārstāvētajām partijām,,, viņi jau tik Latvijas inteliģenci atceras,ka šī bez valsts atbalsta guvusi kādus panākumus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas