Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Zatlers uzklausīs termiņuzturēšanās atļauju pretiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zanei
Z
Izlasi patreizējo likumu - jebkurš ārvalstnieks, ja viņš to vēlas, arī līdz šim Latvijā varēja dibināt savu uzņēmumu un saņemt uztuatļauju. Pat ,ja viņš viens pats strādā savā uzņēmumā. Jaunās izmaiņas pieprasa radīt noteiktu skaitu darbavietu.Vai tas ir sliktāk ?? Izlasi un padomā.
Vai mums ar vietējiem nepieti
V
2010., 9. marts, „Čas” BB 09.03.2010 02:34 Фашисты всегда остаются фашистами. Никогда нельзя забывать, что рвение к уничтожению евреев стало естественным проявлением свободы латышского народа. Сейчас они массово не режут русских только потому, что не полностью свободны. Евросоюз, понимаешь. Но фашизм – это нормальное состяние многих европейских наций. Поэтому, я думаю, что резьня русских,оставшихся одиночных евреев и прочих "негров" – только вопрос времени.
ieva
i
Padomājiet ,Zatlera kungs , beidzot ar savu galvu un sirdi.... Vai tiešam pārdot savu sirdsapziņu ,tautu ,zemi Jums kāds var likt ? Neapgāniet savus bērnu bērnus līdz N-tajam augumam !
ziņas no TR
z
Dr.Valdis nepievils. Es eju pa Maskavu paceltu galvu, Aš aizraujas elpa, cik sādža šī skaista - Man uzsmaida Josifs, Valoģka un Dimka, Tie godina mani - latviešu slaistu! Es nevaru klusēt - man gribas kliegt, Man gribas raudāt un dziedāt un smiet; Ak, bralīgā saimē, kaut velns mani rautu, Atpakaļ ņemiet manu jobano tautu! Es solu, es zvēru, es iecērtu klintī: "Mēs brāļi uz mūžu, mēs biedri līdz nāvei." Un katru gadu ar ieziestu plinti Es vēlos Sarkanā laukumā stāvēt. Др.Валдис не подведет. Иду, шагаю по Москве, Аж в горле ком, краса какая - И Ёська, Димка да Володька, нах, На встречу вышли мне из мая. Хочу от радости визжать, Напиться водки, на углу насцать; Я, братья, вас как брат прошу: "Возьмите нас обратно, блядь!". Я яйца на отрез даю, на выбив зуб: В свободу заебало нас играть; И в День Победы как латышский дуб На Красной площади хочу стоять.
DD1
D
Ja pieņems šo likumu, tad Latvijas pamatiedzīvoāji nekad netiks pie jaunuzceltajiem dzīvokļiem, jo iebraucēju dēļ tiem cenas nekad nenolaidīs, bet uzpūtīs jaunu NĪ burbuli. Tas ir tikai dažu NĪ firmu lobēšanas likums. Atļaujas var dot tikai ļoti lielām investīcijām ražošanā nevis par to, ka nopirks sev mājokli.
resnītis
r
Skaidrs, ka tas imigrācijas likums ir jāatceļ, jo, kas tie par investoriem, kuri nopērk nekustāmos īpašumus(dzīvokļus)???Jaušams, jau , kam tas ir izdevīgi, jo tie nelietīgie oligarhi ir paņēmuši kredītus Pareksā, nopirkuši dzīvokļus un tagad grib tos pārdot krieviem no NVS. Bet kāds labums te ir valstij, jo vai tad no nekustāmo īpašumu pārdošanas valsts kaut ko iegūst nodokļos??? iegūst tikai tie spekulanti, kas sapirkuši dzīvokļus un tikai! ES būtu jāprotestē pret šādu saeimas rīcību, jo tā nekontrolēti ieplūdīs visādi bandīti un nelegālās naudas atmazgātāji ne tikai latvijā , bet visā Šengenas zonā! protams, ka no lielās kaimiņzemes te gribēs iebraukt, lai brīvi vazātos pa visu ES!
Viesulis
V
Nozīmīgākajām protams bija domāts likt pēdiņās.
Viesulis
V
Tas pēdējais teikums gan bija lieks...Kas zin, ja jau SAB un DP nespēj neko padarīt pret valsts ienaidniekiem, varbūt ciparinu uzlabošanai ķersies pie jums par draudu izteikšanu pret valsts nozīmīgākajām personām...
Pamela
P
Pilnībā jums piekrītu!Un šis būs kārtejais likums vienam rāvīgam,bankrotējošam uzņēmējam - ŠĪNAM,jo no tādas sīknaudas nebūs itin nekāda ekonomikas sildīšana,jo lai dabūtu KAUT miljonu ,VIENREIZĒJU,sarēķiniet CIK dzīvokļu Rīgā jāpārdod ?!Jau tagad Rīgā nedzird latviešu val.un ir latvieši minoritāte savā galvaspilsētā,jo krievu ir vismaz 60%.Jūrmalā valsts val.jāmeklē ar uguni.Nu un vai pēc 5-iem gadiem krievs 'nems to dzīvokli uz Moskovu? Zatler un Ko,TĀ IR KLUSĀ OKUPĀCIJA!!!Pierādi pretejo!Es neesmu vēl aizmirsusi 50 0kupācijas gadus!!!LATVIJĀ JAU NAV !!!50% latviešu!!! Tiek darīts VISS lai latvieši organizētos PRETESTĪBAI. Zatler un Astoņkāji,pārbaudiet bremzes un bruņuvestes!
Dr.xy
D
To:monitor.Paldies par labojumu mana komentara.Velos vel papildinat savu ieprieksejo komentaru:ja Valsts prezidents prezidents so"likumu"NEKAVEJOTIES nenodod parskatisanai, tad ir iemesls izteikt neuzticibu vinam un sa "likuma"autoriem par Valsts nodevibu.
Balaganovs
B
atbalstiitaajus neuzklausiis , jo pats atbalsta...
njaa
n
ideja jau nav slikta, tikai taas summas ir krietni par mazaam..
Lilitai
L
ZOO pašam ir termiņuzturēšanās atļauja Rīgas pilī. Pēc Vienotības dibināšanas palicis gads!
U
U
Cīņa par Latvijas sadali tarp Krieviju un Eiropu, un attiecīgo pušu atbalstītājiem, turpinās.
zanE
z
Šis likums tiešām līdzi nes apdraudējumu nākotnē. Neaizmirsīsim Krievijas pieņemto likumu par savu tautiešu aizstāvēšanu ārzemēs - arī ar bruņota spēka palīdzību. Gruzijas teritorijā Krievijas pilsonība tika dāļāta pa labi un kreisi - bija iemesls aizstāvēt nabaga krievus no ļaunajiem gruzīniem. Arī Latvijā pēdējā laikā Krievijas pilsonību "pakaļ met". Tagad Krievijas pilsoņiem būs savi īpašumi un uzņēmumi Latvijā - kāpēc gan kādam neienāktu prātā savējos aizstāvēt pret "ļaunajiem fašistiem"? Lai nu es kļūdītos!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas