Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Zatlers veic skrējiena pēdējo posmu, piedalījušies 50 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ei nu
e
tas tak korists!
.
.
nez kā sauc to pielīdēju Zatleram aiz muguras, kas nekautrējas savu pielūgsmi demonstrēt atklāti. Visticamāk ar nolūk, jo cer, ka pamanīs. Nu tas otrajā bildē ar to melno tauriņu.
ugu !
u
"zvirbulēns 23.08.2009 21:55 Apskatīju bildes, un sametās bail, ārprāts, cik mūsu ļautiņi joprojām naivi! Caur smadzenēm izskrēja doma - kā viņus krāps, kā viņus vēl mīcīs, kā viņi tiks pievilti Vispār drūmi sametās. :(((" - tagad tikai sametās ? Kādas padumju ( ne šito, bet to lētāko ) laikā demonstrācijas taisīja - arī laimīgā, ideju pārņemtā, tauta sajūsmā spiedza un karodziņus vicināja - bet tas zarnu trakts, kas tur karājas, gan pabriesmīgs - ja Sarkozī, Luksenburgas hercogam, Zviedrijas karalim, Obamam vai Putinam, vai kādam citam - par pilnu ņemamam gan, to nedrīkst nepiebilst - tāds būtu - tikai no padibenēm izsitušies - IZ HAMA V PANI - tādus sūnu maisus uzaudzē, pie nahaļavas pietikuši .
Nekas nav tik vienkārši
N
kā liekas - skaits PR gājiens, kurš ,, apliecināja'' to, cik te Latvijā viss labi, visi tik saliedēti, tik saliedēti , ap prezidentu riņķī aplipuši... Nākamajā dienā, skrējēji, lūdzu, saņemiet balvu - jaunu ,, nodoklīti''par NĪ... Tagad, pēc ,,saliedētā skrējiena'' jau būs grūti pievērst ES valstu uzmanību par notiekošo Latvijā - par negodīgajiem , nesamērīgajiem nodokļiem!!! Pēc izreklamētā skrējiena vairs neieklausīsies tautas vaimanās, nenoticēs, ka te tik slikti...
Raiba tā Dieva pasaule
R
Jūs Baltijas ceļa ideju un būtību noliedzat tāpēc, ka gribat iegriezt valdībai, vai patiešām esat pārlieicināti komunisti? Ja tā, vai Aurora uz Rīgas līci jau izsaukta?
Hmm
H
Nez, kuru te ir vairāk, vai nu Ribentropa-Molotova pakta slepeno protokolu atbalstītāju vai vienkārši tumsoņu, kam no vēstures nav ne jausmas !
Maška
M
IR gan jēga iziet ielās, jo Olitas Magones tiek ieceltas par multimiljonu shēmu pārvaldītājām un pie Veldres dienesta auto sabrauc augstākā bruņoto spēku vadība. Bet skolotāji ar beztermiņa streiku un pensionāri ar "ārprātīgo" īres rēķinu pārsūtīšanu to nekādi nemainīs. Nu par pēdējo es gan piekrītu, ka aizrijies alkatībā uz vairākām paaudzēm. Lai dzīvo mūsu galvaspilsēta, dārgākā galvaspilsēta Baltijas valstīs (kāpēc? jo te tik dzīva ekonomika?)
alias
a
Manuprāt, domājošs cilvēks vispirms ļoti rūpīgi izsver, par ko balso vēlēšanās, piedalās referendumos un ļoti skrupulozi izvērtē savu balsojumu tajos, godīgi dara savu darbu un godīgi maksā nodokļus. Tas pirmkārt. A skriet uz Vecrīgu lauzt bruģi un mest Saeimas logos brīvs, demokrātisks un domājošs cilvēks gan varētu negribēt, jo viņš lieliski saprot, ka agresija pozitīvu rezultātu nedod. Vai ir jēga šobrīd iziet ielās? Nē, nav. Ir jēga pedagogiem pasludināt beztermiņa streiku no 1. septembra, ir jēga pensionāriem masveidā pārsūtīt valdībai savus ārprātīgos īres rēķinus. Ir jēga sūdzēt Satversmes tiesā valsti par pensiju samazināšanu. Un visbeidzot ir jēga ierosināt referendumu par vēlēšanu sistēmas maiņu. Kāpēc Latvija vairs nav neatkarīga valsts? Tāpēc, ka vidusmēra latvietis ir aizrijies savā alkatībā. Pie tam aizrijies uz vairākām paaudzēm.
Maška
M
Un mums visiem īpaši traģiski un nožēlojami ir tas, ka brīvs un demokrātisks un domājošs cilvēks, jūsuprāt, skrien sirdspukstos un liek svecītes tiltos, nevis piedalās politiskos mītiņos (lietussargos vai pat janvāra notikumos).
Maška
M
Tā nebija Loskutova aizstāvēšanas akcija, tas bija mēģinājums piebremzēt valsti, kura bez vadības gāzās iekšā katastrofas bezdibenī. Jā, un KĀPĒC Latvija nav neatkarīga valsts? Jo tās iedzīvotāji gribējuši dancot, skriet un dziedāt, nevis domāt un strādāt!
dudū
d
Nav jēgas pārliecināt tādus kā Maška. Jebkuros laikos ir bijuši indivīdi, kas sēž aiz sētas un norej visu - galvenais atļaut riet. Tā viņi saprot brīvības garšu.
Maška
M
Ne vienā vien ģimenē bērni beidzot uzzināja, kas bija Baltijas ceļš un kāpēc un kas bija barikādes un kāpēc **** Nezinu, kāpēc gan vecāki tik štruntīgi audzina savus bērnus, ka viņiem ir vajadzīgs masu skrējiens, lai pastāstītu atvasēm elementārus mūsdienu vēstures faktus?
Teodora
T
Vārds vietā!!!
alias
a
Ja par lietussargu revolūciju sauc Loskutova aizstāvēšanas akciju, tad vēl vairāk tai nebija jēgas. Kāpēc būtu jāaizstāv vadītājs, kurš nespēj pat savā iestādē nodrošināt normālu kārtību? Jā, šī skrējiena mērķis bija apliecināt Latvijas neatkarību. Un, palasot starptautisko presi, ir skaidrs, ka šis pasākums ir pievērsis mediju uzmanību un tas ir ļoti labi. Starp citu, Latvija vairs nav neatkarīga valsts, ja runājam pēc loģikas. Latvija uz šo brīdi ir nopirkta valsts un katrs mazākais fiskālo politiku ietekmējošais faktors nu jau ir jāapspriež ar EK vai SVF. Pēc būtības tā jau ir absolūta atkarība.
Maška
M
p.s. Diez, vai TIEŠĀM igauņi un lietuvieši būtu mazāki patrioti? Varbūt vienkārši nav tik tukši, nav ķerti uz ārišķībām un masu pasākumiem, nesūkā ķepu, domājot par pagātni un tādām abstrakcijām kā Baltijas vienotība, bet domā par šo dienu un rīkojas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valda Zatlers uzruna pie Brīvības pieminekļa 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas