Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ždanoka pieļauj jaunas partijas izveidošanu uz PCTVL bāzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautāju
j
Vai Ždanoka un Rubiks kaut reizi ir bijuši pie Sibirijā pārkrievietajiem latviešiem un viņu pārkrievotajiem pēctečiem? Kāpēc abi tik ļoti raujās uz ES, bet ne uz jaukajiem austrumiem?
Nežēlīgi, bet taisnīgi
N
Mīļā Taņečka, ieklausies labi, ko tev raksta Klementīne ! Kādi viedi vārdi ! Pati esi nozāģējusi zaru, uz kura sēdēji. Cienīt un mīlēt vajag to zemi, kura tevi ir izauklējusi, bet ja nevari, tad atstāj to ar godu, ne vis bezcerīgi cīnies pret un pret, pret Latviju, pret latviešiem . Tas taču ir pretdabiski.
brivmurniece
b
Kapec Vizentala centra locekl (zidu mafija naudas ubagosanai) i nesavc visus zidus no Latvijas valsts un tos neizvieto Krievija vio Zidija, lai vini tur dzivo laimigi? Kapec sie zidi vel joprojam atrodas un nikst Latvija? Pie tam, ka vini apgalvo, ka Latvija esot atjaunots fasismis, kapec tad sie kemi ta sevi moka Latvija?
ļoņa
ļ
pilsonību viņai nost un ar kāju pa dirsu ārā no Latvijas
Taņečka
T
Lai mani nīst, lai mani nievā, vienalga man...
DD1 > Klementīne
D
Žēl, ka nepzīstu Jūs personīgi. Liekas, ka mēs domājam līdzīgi.
Janovich
J
lai pastāvētu, vajadzētu izveidot partiju apvienību „LPCTV” + „Par DzV”, cīņā par vietu EuroParlamentā šāda apvienība varētu pierādīt savu nepieciešamību vēlētājiem, par pašvaldībām - diez vai (tur gaida stabilitāti), pēc 2 gadiem nākamās Saeimas vēlēšanas
Toiba Hesina
T
Partija sauksies - Referendumu partija
bet kapec ne ....
b
tikai teritorija
Baradnieks
B
O,k
Klementīne
K
Mīļā Tatjana! Esam apmēram vienos gados, tādēļ ar skumjām vēroju Jūsu sejā neizdzēšami iezagušos vaibstus, kas liecina par sāpēm. Par dziļām sāpēm. Šķīet, ka sāpec izraisa disharmonija — Jūs ienīstat zemi, kurā dzīvojat, jūs ienīstat tauti, kuras vidū dzīvojat. Toties Jūs kvēli mīlat zemi, ko Jūsu senči pametuši, un kurai vairs neesat vajadzīga jūs pati. Vai Jūs neesat nogurusi nemīlēt un nebūt mīlētai? Sāpīgi redzēt, ka viss, kam sevi veltāt, ir tik pretdabisks, tik greizs, tik ļoti pretējs tam, kāpēc Dievs mūs ir radījis. Es negribu Jūs mācīt. Jums pašai jāizvēlas savs ceļš. Jūsu neatlaidība un izdoma var izsaukt cieņu! Bet tomēr neizsauc vis. Jo visus savus talantus Jūs veltāt naida kurināšanai, cīnai pret zemi, kura devusi Jums pajumti, cenšoties iespļaut rokā, kas Jūs baro. Tas viss var izsaukt tikai līdzjūtību un nožēlu. Dziļu nožēlu.
>Klementīnei
&
Cien. kundze! Pārāk lielu godu esat izrādījusi šai vecajai kobrai.Indīgs rāpulis nekad nesapratīs humānu rīcību.Labāk rīkoties pēc sentēvu metodes.....
  • 2
  • 1
DD1 > Klementīne
D
Izcils komentārs-vēstule. Man arī vienmēr jādomā, kā talantīgs, saprātīgs cilvēks (Tatjana Ždanoka) spēj elpot gaisu zemē, kuru viņa neciena, pat nicina un pat visiem spēkiem cenšas darīt tai ļaunu, strādājot Eiroparlamentā un tājā pašā laikā kalpojot Putinam. Kāpēc nebraukt uz Izraēlu, būt cienījamai profesorei un nevajadzēs nevienu ienīst un pārtaisīt.
  • 17
  • 1
tā ir
t
tā ir, kāpēc velti izniekot mūžu?
  • 15
  • 0
Cirks
C
Uz vecas bāzes nekas jauns nesanāk. Vienotība tam pierādījums. Repše iedarbināja, rezultātā melu kalns Vienotība.
borcinsh
b
tik ilgi nebija redzeta un padomaju ka nomirusi EU parlamenta posteni ar to nabadzigu algu ( no LV nodoklmaksataju kabatas )
borcinsh
b
PS. ... atradu tadu dzejolite : Твои глаза безумно схожи На виденный во сне топаз Ни на одной знакомой роже Я не видал подобных глаз!!!
  • 7
  • 0
Bille
B
Taisīt politiku ir feins bizness. Pelnīt algu, sēžot ES parlamentā vai pa Krievijas naudu organizējot divaiņu piketus, ir vieglāk un ienesīgāk, kā jebkurā algotā darbā Latvijā. Pat sapņu zemē Krievijā Ždanokai nekas ienesīgāks nespīdētu. Skaidrs, ka to apzinās ne tikai vecie PCTVL prauli, bet uz krievu balsu "kvotām" pretendējošie SC politbiznesmeņi. Tas, ka abām partijām ir kopīgs leiputrijas tēls- Krievijas impērija, neizslēdz iespēju viens otram pārgrauzt rīkli, lai dabūtu jaukos, gardos kumosus pie politikas galda. Latviešiem, protams ir izdevīgi, ka arī krievi savā starpā plēšas- ir cerības, ka ne tikai latvieši zaudē 4.9 +4.9 +4.9 % utt pārstāvniecību muļku partijās, bet arī krievi zaudē savus 4.9 % balsu.
viedoklis
v
Politiskaas kultuuras daudzveidoshanai, biedrene Zhdanoka, tas buutu pat lietderiigi. Jautaajiens ir par attieksmi pret latvieshu valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas