Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Žīgure iesaka pārvēlēt Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žīgurei
ž
Vai šī kundze nebija lietussargu vicinātāju komandā? Ak veids nebija pieņemams?! Un veids,kā tagad strādā valdība un viņai tuvās partijas,ir pieņemams?!
DD1
D
Piekrītu, skaidrs: Nav jau teikts ka Žīgurei vajadzēja obligāti gribēt kļūt par prezidenti. Tas ir tikai normāli. Bet kurš viņai lika ieteikt Zatleru! Acīm redzot, Žīgure tomēr nav tāds cilvēks par kādu mēs viņu uzskatījām.
guntis
g
Eh, Žīgure, Žīgure. No Tevis to negaidīju. Tu vēl varbūt mums Uļmani ieteiksi... Zatlers Tev patīkot. Sevišķi laikam iepatikās viņa Maskavas vizīte, un apņemšanās tagad no krīzes budžeta maksāt LVL 10 miljonus krievu kolonistiem.
Pārdomas
P
"deus ex machina"- gaiša doma, bet Žīgurei tas tā dabīgi iznāca..
BR
B
Lielos vilcienos piekrītu, par to bezmugurkauliskumu (vai drīzāk "mīļā miera labad"). Kaut kur komentāros jau pavīdeja doma, ka otrā nosauktā kandidāte Vita Matīsa ir cita tipa cilvēks,bezbailīga un principiāla, katrā ziņā neticu ka Matīsa aģitētu par Zatleru.
UUUUUU
U
Ka kaut vienam veseligam cilvekam var ienakt prata Ziguri virzit par prezidenti!?? Vinas idejas ir nozelajami padomiskas, valoda - neko jaunu nesolosa, vinas raksti - neveseligi komunistiski - pacietisimies, palidzesim valdibai, ziedosim sevi --- Traki cilveki ...... tie latviesi! Pasi sev rok kapu... Galvenais - vina ir pati bezmugurkauliskuma iemiesojums - varbut ari tapec kadam vina ir pa pratam - ne vinai savu domu, ne savas galvas uz pleciem, ne varesanas kaut ko lielu paveikt... Darbojas sikumos... Zigure ir tipiska izpilditaja - aiz gara laika latviskuma popularizetaja.... kaut kad, kaut kur - aiz gara laika....
lasis
l
Nu i nu sapļūt..ja šitā. Domāju ka gudrāka ir.
kopija
k
Zigure saprot, ka politiski viss jau sen sadalits -es tev ministra prezidenta kreslu, tu man valsts prezidenta kreslu ,ka rakstija prese jau sen.Pirma puse jau izpildijusi savu,tagad otra to daris.Viss skaidrs. Visus apmierina,nekur nelien,klausa sievu.Laba dzive visiem.
skaidrs
s
Nav jau teikts ka Žīgurei vajadzēja obligāti gribēt kļūt par prezidenti. Tas ir tikai normāli. Bet kurš viņai lika ieteikt Zatleru! Acīm redzot, Žīgure tomēr nav tāds cilvēks par kādu mēs viņu uzskatījām.
tas vien ir
t
nonsenss, ja Latvijā nemaz nav VIENA godīga cilvēka.
jumors
j
Paklau, beidziet skaldīt matus- es domāju, ka te darbojas princips- katram jāizstrebj savārītais. Par kandidātu atrādīšanu- jā, vajag gan, jo daudzi jau lepojas, ka nepazīstot ne Žīguri, ne Auziņu, kur nu vēl Egilu Levitu. Es kādreiz domāju par Ojāru Kalniņu, bet arī laikam jau paliek vecs. Principā nevajag mums to prezidentu. Vismaz patlaban nē. Ja nav tā saucamā "stingrā roka", kur ir rakstīts, ka tas postenis obligāti jāaizpilda? Tāpat kā tiesībsargu- amputējam konsolidācijas vārdā!
DD1
D
Jā, tas ir tas, kas vajadzīgs,- prezidenta kandidātus aicināt uz publiskām diskusijām TV kopā nevis pa vienam ar sagatavotām atbildēm.
xxx
x
“Veids, kā tika izvēlēts Zatlers, šķita nepieņemams, un tas būtu nepieņemami arī tagad,” saka rakstniece. . Tieši tādā veidā izvēlējās arī VVF. Vai nav dīvaini, ka veids nav pieņemams tikai tad, ja dalībnieki nav pieņemami ... un VVF gadījumā nebija zināms arī dārza nosaukums.
123
1
Normala, demokratiska valsti prezidenta kandidati tiktu aicinati uz publiskam diskusijam ----------------- Vēl jau neviens kandidāts nav oficiāli izvirzīts.
cola
c
Ar so Zigures pazinojumu, esmu vinaa vilusies. Izradas mazs un tuvredzigs cilveks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas