Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zināms TP valdes padomes sastāvs, tajā darbosies arī Ārgalis un Pīks

Visas Tautas partijas (TP) reģionālās nodaļas izvirzījušas kandidātus jaunveidojamajai partijas valdes padomei, aģentūru BNS informēja TP Saeimas frakcijas konsultante Sarmīte Kolāte.

Viņa norādīja, ka reģionālajām nodaļām savi kandidāti bija jāizvirza līdz šīs nedēļas beigām. Pēdējā - Rīgas - nodaļa savus kandidātus izvirzījusi otrdien vakarā.

Līdz ar to zināms TP valdes padomes sastāvs. Darbam TP valdes padomē Rīgas vēlēšanu apgabalā izvirzīts Andris Ārgalis, Rihards Pīks un Līga Kadiģe (visi no Rīgas nodaļas), Vidzemes vēlēšanu apgabalā - Unda Ozoliņa (Valkas nodaļa), Nikolajs Stepanovs (Gulbenes nodaļa) un Inesis Boķis (Valmieras nodaļa), bet Latgales vēlēšanu apgabalā - Ināra Ņikuļina (Balvu nodaļa), Aldis Adamovičs (Preiļu nodaļa) un Juris Guntis Vjakse (Rēzeknes nodaļa).

Savukārt Kurzemes vēlēšanu apgabalā izvirzīta Indra Rassa (Saldus nodaļa), Silva Golde (Liepājas nodaļa) un Aivars Lācarus (Talsu nodaļa), bet Zemgales vēlēšanu apgabalā - Vladimirs Samohins (Aizkraukles nodaļa), Andris Elksnītis (Dobeles nodaļa) un Ainārs Vasilis (Jēkabpils nodaļa).

Nodaļu izvirzītie pārstāvji arī darbosies padomē un kandidātiem nekāds apstiprinājums no partijas puses vairs nav nepieciešams, uzsvēra Kolāte. Pagaidām gan neesot skaidrs, kad TP valdes padome sanāks uz pirmo sēdi.

Jau vēstīts, ka TP valdes padomē kopumā būs 15 cilvēku - pa trim pārstāvjiem no katra vēlēšanu apgabala. Jaunās institūcijas mērķis ir palielināt reģionālo nodaļu lomu partijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas