Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +23 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zivtiņš: jāpanāk, lai ķivere riteņbraucējiem būtu obligāta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Un gājējiem skafandrus!
atis
a
Lai zivtiņš pats pabrauc ar riteni kādreiz. Ķivere palīdz tikai kritienā ar galvu pret asfaltu, bet ja māk krist tad no tā var izvairīties. Tāpēc staipīt vienmēr līdzi un vasarā cepties ķiverē - nē, paldies
.
.
hallooo!! es liekas, rakstīju par vanšu tilta BRAUCAMO DAĻU!!!! nevis par velosipēdu celiņu, kurš atrodas uz vanšu tilta, un kuru vesels bars riteņbraucēju ignorē. un uz braucamās daļas viņi atrasties NEDRĪKST!
žš
ž
Pa vanšu tiltu braukt drīkst - tur ir velosipēdu UN gājēju ceļš. Ierobežojums attiecas tikai uz tiem velosipēdu ceļiem, kur gājēji nav atļauti (cita ceļazīme).
.
.
tas nav zemitānu, tas ir akmens tilts ;-)
Islandes ķērpis
I
Kārtējā biznesmeņu lobēšana! Pērciet visu ebay!
.
.
papriekšu varēja panākt, lai riteņbraucēji ievēro jau esošos satiksmes noteikumus, nevis izdomāt jaunus, kurus tāpat neviens neievēros. sākumā nolasiet riteņbraucējus no vanšu tilta braucamās daļas, kur riteņbraucēji ne tikai nedrīkst atrasties pēc noteikumiem, bet arī regulāri rada avārijas situācijas un traucē satiksmi, un tad murgojiet par ķiverēm.
atstarojoš
a
Klau, bet ja man ir lampa priekšā un pakaļā, man vēl jāvelk klaunu veste?! Murgs kautkāds - padarīt riteņbraucējus par apsmieklu, laikam ir CSDD mērķis. Atstarojošs apģērbs, ibio. Murgs kautkāds!
Ministry of Truth
M
Piemirsu - ar visu ķiveri, pēc kuras vajadzība man ir bijusi divas reizes mūžā, lai gan pa braucu bieži un jau pasen, es tomēr nekad nebrauktu pa noteiktām trasēm, piemēram, arī tur, kur foto uzņemts - pāri tiltam pie Zemitānu stacijas. Ķiveres faktors ir nedaudz pārspīlēts.
U!
U
Nav grašu ķiverei, vilkšu peldcepuri:)
Ministry of Truth
M
Par ķiverēm bērniem var piekrist, jo bērnu traumatisms ir liels. Mēs to neredzam, bet bērnu slimnīcu ārstiem būs konkrēts, argumentēts viedoklis. Kopumā lieta, kā jau teica divi iepriekšējie komentētāji, velk uz nodokļa iekasēšanu par vellapēdu. Rodas iespaids, ka agrāk alkoholu nelietoja, ar plirkšķi vai velosipēdu pa lauku un citiem ceļiem nebrauca. Tā nav.
tv
t
Čalis nodemnostrēja savu meeeeeega provinciālismu... Skaidrs, kāda atieksme - visu ierobežot, aizliegt un kontrolēt - no spēka pozīcījām - tā vien ejam tālāk uz policejisko valsti. phe
Padumjā Latvija
P
Divriteņi arī jāsertificē un rezi sezonā obligāta tehniskā apskate. Kā savādāk var pārliecināties, ka bremze, priekšējās un aizmugurējās gaismas strādā? Un medicīnisko atzinumu arī klāt. Vo, aizmirsu - sertificētus aizmugures skata spogulīšus, obligāti!
obligāti
o
jābrauc dziļūdens skafandrā ,bet ja nopietni tad kāda tev daļa, suņa bērns ,kā es braucu , ķiverē , ar jostu,vai kur atrodas mana labā roka.
velobraucējs ar 3 gadu stāž
v
neatbalstu, kiveres lietosanai jabut brīvai izvelei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas