Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

ZRP: Nepieļaujami, ka pirms referenduma vēlētājus iespējams ietekmēt ar neskaidras naudas izcelsmes reklāmām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
te ir Taisniba ! citad izskatisies ka maskavas scenarijs ...
Zatlers ir pamodies!
Z
Urrā! Zatlers ir pamodies! Varbūt uzaicinu SC valdībā?
pajolins
p
IZSKATAS, KA SIS VIRELS IR TUVU NERVU SABRUKUMAM.
A
A
Kolaats ir galiigi garaam! Nebaudaams raidiijums par ljoti aktuaalu teemu. Kalniete njem vadiishanu savaas rokaas.
ai
a
Ko jau tā satraukties? Tak pat krievi saprot, ka nekas neizdosies un līdz ar to referendumu noslinkos. Tak nē, vajag uzcelt ažiotāžu!!! Zatlers tagad nāk ar tādām kā panikas REFORMĀM... :D " ZRP aicinās arī izveidot Saeimas deputātu, ministriju pārstāvju un ekspertu darba grupu...." - wow, vēl papildus izdevumi, un tā jau būs tā labākā aģitācija tiem, kas i nedomāja iet uz to referendumu...bet dosies aiz protesta... Nu ja, tukša muca tālu skan, un uz šī fona var iegrābties naudā... visādās komisijās..., tai vietā lai neraisot paniku, atcerēties par priekšvēlēšanu solījumiem un te likt šo sparu... Jo vairāk komisiju veidosiet, jo vairāk cilvēku ies balsot, arī es aiziešu... Noriebusies tā muldēšana un bezgalīgā konsolidācija... tad jau lai krievi nāk!
Protams
P
Uz referendumu nav jāiet, lai nedabūtu kvorumu. Krievi nesavāks 771000 vēlētāju, ja latvieši nepiedalīsies. Ja balsot aizies 400000 vēlētāji, kvoruma nebūs, referendums nav noticis.
Vārds
V
aha kā tad, tovariš! la jūsējie ar % proporciju varētu krievu presē paspīdēt?
  • 0
  • 0
nepolitiķis
n
Es,kā galīgais lohs,esmu ievērojis t.s."koalīcijas"divkosību:tad,kad nepieciešams organizēt kādu viņus interesējošo kampaņu,tad nekas nav svēts.Tiek tērēti gan nodokļu maksātāju līdzekļi, gan neskaidras partiju naudas līdzekļu izcelsmi savu ambīciju reklamēšanai masu saziņas līdzekļos!Vieglāk ir likvidēt partiju,nekā nomaksāt soda naudu par Vēlēšanu likuma pārkāpšanu.Nevajadzētu uztrauklties ZRP par kādu naudu tka rīkota parastu vākšana par krievu valodas piekritējiem.Gan jau tiesībsargājošas iestādes ar to tiks galā.Bet noliegt to,ka nepieciešamais skaits tomēr ir savākts,neviens nevar.Tas pateicoties tikai un vienīgi tam,ka trešās vēlētājtiesīgas tautas izteiktā griba tiek klaji un atklāti ignorēta!Ja nebūtu uzradusies kautkādā vēlētāju apvienība "Vienotība",tad puse no tiem,kas pēkšņi bezkaunīgi atgriezās Saeimā un arī valdībā,tagad būtu cēluši gaismā savus "deputatēšanas"laikā nodibinātos sakarus un uzsākuši veiksmīgu biznesu,sadarbojoties,starp citu ar tiem pašiem nīstajiem krieviem piederošajiem uzņēmumiem.Kur tad ir viens likums,viena taisnība visiem?Trūkst vārdu!
Sandris
S
Valdi,bet tie taču ir tavi sirdsdraugi?
lauķe
l
Mūsu "eks" ierunājies......Vai tā novēlotā ideja arīdzan no" galma dāmas"?
fui
f
ZRP melīgie kangari smird
No TVNet
N
Citāts: Emphyr 53 мин. есть один интересный момент.... латыши с русскими грызутся, и русские с латышами грызутся.... лет через 20 в латвии будут жить негры цигане и прочие отбросы, которые даже по цвету не подходят этой земле.... Латышей ненавидят в Ирландии, Англии, Новой Зеландии, Австралии.... и вы еще орете, что вы ненавидите русских... Парадокс... Русских много в латвии, но мы же не убиваем политиков, революций не устраиваем, а работаем, платим налоги, чтобы ваших ЛАТЫШСКИХ ПЕНСИОНЕРОВ обеспечить, которых вы сами не можете обеспечить... Lūk, tāds ir tas Ušakova elektorāts.
Zatler
Z
jums taču tagad iekšlietu ministrs .Varbūt vajadzētu pakratīt tās iemigušās drošības struktūras,vai tās jau pārgājušas FSB pakļautībā???
zb
z
ai, zaplers beidzot pamodies!
Marga
M
Zatleram taisnība.
neskaidra izteiksme
n
.. visu šito garo basņu ir nodeklamējis kukuļņēmējs Zatlers?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas