Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

ZRP Saeimas frakciju varētu vadīt Zatlers

Zatlera reformu partijas (ZRP) jauno Saeimas frakciju varētu vadīt partijas līderis, eksprezidents Valdis Zatlers,  apstiprināja ZRP pārstāve Daiga Holma.

ZRP frakcija gan oficiāli vēl nav lēmusi par frakcijas vadītāju un tā vietniekiem.

Zaļo un zemnieku (ZZS) frakciju turpinās vadīt Augusts Brigmanis, bet frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatu saglabājis Ingmārs Līdaka.

Izmaiņu nav arī apvienības Saskaņas centrs (SC) frakcijas vadībā. Frakcijas priekšsēdētājs arī šajā Saeimā būs Jānis Urbanovičs, bet vietnieki - Valērijs Agešins un Artūrs Rubiks.

Pagaidām nav lemts par Vienotības un nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) frakciju vadību.

Vienotība nesteidzas ar lēmumu pieņemšanu, jo gan pašreizējais frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis, gan viņa vietniece Ilze Viņķele varētu ieņemt ministru amatus jaunajā valdībā.

VL-TB/LNNK frakciju varētu turpināt vadīt Einārs Cilinskis, bet par to vēl būs jālemj, pastāstīja nacionālas apvienības pārstāvji.

Šajā Saeimā SC deputātu skaits palielinājies no 29 uz 31, VL-TB/LNNK frakcijā deputātu skaits pieaudzis no astoņiem uz 14, Vienotības frakcijā samazinājies no 33 uz 20, ZZS frakcijā samazinājies no 22 uz 13, bet līdz šim parlamentā nepārstāvētajā ZRP frakcijā būs 22 deputāti.

Jaunievēlētā Saeima uz pirmo sēdi sanāks 17.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas