Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

ZRP šķeltnieki sola nepretendēt uz ministru amatiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mežmalis
m
zatlers ar savu lēmumu nr2 izčakarēja vienotības valdību un vienotības saeimas vadību! ja šis ir vienotības atbildes gājiens tad jāsāka Smalki!
mežmalim
m
Par velti priecājies. Tieši Vienotība izčakarēja tautu un tauta bija pateicīga Zatleram , ka šis šādu Saeimu un Valdību atlaida, tāpēc sumini tik tos Vienotības tautas čakarētājus, kuri atkal tautai pliku dupsi rādīs.
  • 4
  • 0
Oma
O
Man patīk šie jaunie cilvēki! Lai viņi nesadeg!
Omai
O
Ar vecā opja Zaplera vārdu iejāja zaeimā, bet pēc tam to opi pameta?! Kas tur oma patīkams? Vai šitie uzmetēji pasī be Zaplera.jebkad zaeimā tiktu? Nu muldēt gan vajag ar mēru, ka mēs šādu jaunatni vēlamies! Tas ir kauns par šādu jaunatni, kura cīņas vietā uzdarbojas ar nodevību visklajākā veidā!
  • 2
  • 0
Vita
V
Jaunieši ir malači, ka spēja nostāties pret Zatlera un viņa draugu lielummāniju! Ka ZRP kaut kas nav kārtībā, bija no malas redzams, tāpēc nav iemesla neticēt Olšteinam un viņa domu biedriem.
kriminals
k
Kad beidzot olšteinu sauks pie atbildības par nelikumībām Ekonomikas ministrijas rīkotajos amatpersonu konkursos?
  • 1
  • 0
Vārds
V
Jā, tiešām nav iemesla neticēt - galvenais noslēpt Vienotības darbības pēdas, un visvieglāk - ar ielikteņiem ministru amatos, citi gan te Internetā raksta, ka neiešot cauri, jo ES fondu krāpniecības apkarošanas institūcijas iejauksies. Šeptēšanas Game Over Jaunupam un Co.
  • 4
  • 0
///
/
Tikai pieprasīs, lai būtu "pareizie" ministri salikti amatos :))) Vai tagad Dombrovskim arī liekas, ka visi viņu ārzemēs turpmāk uzskatīs par goda vīru, vai jau pamazām sāks vairīties.
He he
H
Esam skaidri un gaiši pateikuši, ka neviens no mums nepretendēs uz ministra amatu," sacīja Olšteins, apgalvojot, ka ministru portfeļu sadale konkrētām personām būšot jaunā valdības vadītāja kompetencē.... he he... Kā Vienotības galvenais jenots dumrovskis teiks tā sulaiņi izpildīs...hi hi... Tas taču pat mērkaķim redzams.... he he.... ka šitā Zaptes pārtejas sašķelšana bija Vienotības jenotu organizēts pasākums.... hi hi... jo visi Zaptes pārtejas hunveibini ir paredzēti jenotu stutēšanai, bet tikai te pats Zaptes onka buntojas un Vienotības riženei acīs spļauj.... ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas