Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

ZRP valdes loceklis pieļauj, ka nākotnē varētu notikt partijas līdera maiņa

Par atteikšanos no Zatlera reformu partijas (ZRP) līdera eksprezidenta Valda Zatlera uzvārda ZRP nosaukumā, kā arī logotipa maiņu, visticamāk, spriedīs ZRP biedru kopsapulcē 31.martā, taču partijas līdera maiņa pagaidām nav plānota, Rietumu Radio apliecināja partijas valdes loceklis un Kurzemes reģionālās nodaļas vadītājs Jānis Vilnītis.

"Ļoti iespējams, ka nākotnē līdera nomaiņa varētu notikt, jo partija ir demokrātiska, atvērta un nav mums viens fīrers uz visu mūžu. Arī Valdim Zatleram ir bijušas kļūdas, taču viņš pašlaik ir redzamākā persona, līderis, un vēl neviens cits tik izteiktas līdera dotības partijā nav parādījis," sacīja Vilnītis, piebilstot, ka jautājums par līdera maiņu ZRP viņam uzdots vairākkārt.

Kā spēcīgu personību partijā Vilnītis minēja ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču.

Kā informēja Vilnītis, ZRP kopsapulcē martā plānots pieņemt vairākus svarīgus lēmumus - veicot izmaiņas statūtos, paredzēts izveidot partijas domi, kurai būšot citas funkcijas nekā valdei. Kopsapulcē lems arī par sadarbības modeļa izveidi starp ZRP reģionālajām nodaļām, kā arī notiks balsojums par partijas reģionu pārstāvjiem.

"Reģionu pārstāvjiem kopsapulcē būs jāatskaitās par paveikto darbu. Par pārējo valdi vēl ir diskusija. Es atbalstu viedokli, ka visai valdei vajadzētu atskaitīties par saviem labajiem un ne tik labajiem darbiem un jābalso par katru valdes locekli. Taču esošās valdes vairākums ir pretējās domās," informēja Vilnītis.

ZRP Liepājas nodaļu, kurā pašlaik ir ap 140 biedru, Vilnītis raksturoja kā vienu no aktīvākajām un pragmātiskākajām nodaļām Kurzemē. Liepājas nodaļā esot izveidotas vairākas darba grupas, kuras pulcējas katru vai katru otro nedēļu un, piemēram, sagatavo jautājumus izglītības ministram Robertam Ķīlim (ZRP) par viņa iecerētajām izglītības reformām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas