Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Žurnāla galvenā redaktora vietnieks vērsies DP pret ziedojumu vākšanu Kononova piemineklim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
danna
d
Tāpēc, ka latvieši baidās paši kaut ko izlemt! Laikam jau nav bijis neviens norādījums par to, vai drīkst šādu ziņu publicēt!
Velta
V
Latvijā grūtnieču dedzinātājus - civiliedzīvotāju brutālus slepkavas - glorificēt nevajadzētu, paldies Āboliņam.
kaspers
k
Ja tadiem kaa kononovs Latvijaa cels piemineklus tad stalina genocids pret cilveci tiek ataisnots!
GuPu
G
Man ir jautājums visiem masu informācijas līdzekļiem, kuri publicējuši šo ziņu: kāda nozīme šajā lietā ir tam, ka iesniegumu iesniedzis žurnāla Playboy darbonis? Vai nepietiktu uzrakstīt, ka ar iesniegumu policijā vērsusies kāda persona, kāda žurnāla redaktora vietnieks, persona - vārds/uzvārds u.t.t.? Ja tam nav nozīme, tad no visai apsveicamas pilsoniskas rīcības iesniegums policijā kļūst par ne visai populāra žurnāla PR pasākumu.
borcinsh
b
steidzigi ir vajadziga jusu, hure, ziedoshana hitlera piemineklim Buhenvaldaa
bulciņa
b
wow - atvēru komentus un te dzejoļus kāds raksta. Paldies! Ceru, ka Jēkaba ielā to izlasīs un sapratīs kur mēs pašŗeiz atrodamies.
nita
n
Manai Latvijai mosties Latvija, atver acis tev tas tik zilas, tik pilnas ar juru tev saule ir matos un zalums tev svarka mosties mana Latvija darga vai dzirdi ka cirulis vitero priecigs un zalajas plavas pienenes sauc ar zilajiem zvaniem zilausis zvana un vejins tik draiski makonus jauc vai dzirdi ka strauti calo un urdz un berza lapas sacukstas klusi birst abelem ziedi ka putenis balts vai dzirdi mana zeme, vai dzirdi mosties latvija dzimtene mana lauj celties man sparnos un laimigai but es saucu par kalniem un arem un plavam mosties Latvija gulets ir gana nita
sids
s
Jācer, ka organizētāji nonāks uz tiesas sola
taram
t
jāuzvar
crow
c
veselais sapraats uzvarees..paldies, Āboliņ!
taram
t
beidzot kāds dod pretsparu visatļautībai
.....
.
Lūk prezidenta kancelejas darbinieki. Sūtiet viņiem pieklājīgas vēstules un aiciniet prezidentu izteikt savu viedokli gan par Kononova pieminekli, gan par Urbanoviča aicinājumiem uz varmācību, gan Padomju simbolikas izmantošanu pasākumā kur piedalās RD pirmā persona. Ja mēs sevi necienīsim, arī mūs neviens necienīs. Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs Tālr.: 67092106 e-pasts: edgars.rinkevics[at]president.lv Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietnieks Ēriks Ozols Tālr.: 67092180 e-pasts: eriks.ozols[at]president.lv Valsts prezidenta likumdošanas padomniece Sandra Sondore-Kukule Tālr.: 67092137 e-pasts: sandra.sondore-kukule[at]president.lv Valsts prezidenta juridiskā padomniece Inese Lībiņa-Egner Tālr.: 67092110 e-pasts: inese.libina.egner[at]president.lv Valsts prezidenta nacionālās drošības padomnieks, Nacionālās drošības padomes sekretārs Raimonds Rožkalns Tālr.: 67092107 e-pasts: raimonds.rozkalns[at]president.lv Valsts prezidenta vēstures un mazākumtautību padomnieks Antonijs Zunda Tālr.: 67092109 e-pasts: antonijs.zunda[at]president.lv
KLM
K
Komentārs, uz kuru Jūs atbildāt, nav manis rakstīts. Kaut gan ar manu niku rakstītajam varu piekrist. Parasti gan niku zagļi raksta pilnīgi pretējo maniem uzskatiem.
,,,,
,
..... 22:42 Cik gan nozombētam jābūt krievu cilvēkam, lai viņš ziedotu naudu slepkavas piemineklim... To vislabāk Tev pastāstīs nozombētie latvieši, kas žīdu šāvēu grib iedabūt Brāļu kapos.
.....
.
Cik gan nozombētam jābūt krievu cilvēkam, lai viņš ziedotu naudu slepkavas piemineklim...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas