Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

ZZS aicina koalīcijas partnerus vērtēt Zīles izteikumus par NATO nespēju aizsargāt tās dalībvalstis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdemārs
V
Uz kura dzirnavām tiek liets ūdens ar šadām publiskām diskusijām? Nepārprotami,ka uz Krievijas propogandas dzirnavām, to tik vien vajag zemu izglītotai tautas daļai kā arī krieviski runājošai vecākai paaudzei, izlasīt vai padzirdēt par NATO problēmām, par Latvijas finansiālo saistību ilgstošu nepildīšanu pret NATO, lai veidotos priekšstats par Krievijas agresijas nenovēršamību. Uzskatu, ka masu mēdijos vispār un nekavējoties jāizbeidz "taisīt tirgu" par militāriem jautājumiem.
Dr.xy
D
ZZS sponsors,Ventspils meris,organizeja uzbrukumu NATO karaviriem,NATO Valsti Latvija. Tagad ZZS nespej,vai nevelas,saprast Ziles kunga teikto :" NATO mus nespes aizsargat, ja pasi atdosim Latviju Launuma Imperijai". Vai ari ZZS ir pretvalstiska apvieniba ?
smieklīgi
s
Nupat partorgs Urbanovičs bija rakstiņu uzcepis - cik labi būt NATO,un kā vajag armijai naudu dot. Lasi un brīnies - nojūdzies,vai FSB tehnologi sapinušies paši savā meistarībā. Tagad ZZS izleca kā blusa uz tepiķa! Būtu nu muti turējuši,un vēl palūguši savu Puzes priekšnieķeli to darīt. ZZS tiešām domā,ka cilvēki ir stulbi? Ja viņu "svētais gars" saka,ka NATO ir slikts,bet Krievija laba,tad mums jātic,ka padevīgie kalpi domā citādāk?Atraduši kam piesieties - Zīlem! Te gandrīz jāpajautā - vai ZZS saņem bonusus no Antonijas ielas?
Andris
A
Nu tā taču ir vistiešākā IDIOTU PARTIJA jau IZSENIS , un vienīgi NOZOMBĒTIE ---DEGRADĒTIE idiņi par viņiem arī balso !Tas tāds pats SMAGS BETONA KLUCIS Latvijai ,kā SC .... Viens no pirmajiem Latvijas ĀKSTIEM--- andris bērziņš vien ir """IEVĒRIBAS CIENĪGS "".....Valsts IZZADZĒJI no KRIMINĀLĀM aprindām ,!
labi vien ir
l
lembis atklāja, kas ir zzs
Pareizi Zīle runā.
P
Pareizi Zīle runā. ZZS Lembergs jau ir pārdevies. Lai parūpējas labāk par saviem ventspils kaušļiem un mseksa gigantiem un lai liek mieru Nato kareivjiem.Un pārējie arī jau aizmirsusi latviešu valodu un TV vairs tikai krievu kanāli. Latvietim nav ko skatīties!
K-K
K
... Pec Lemberga 'faux de pas' ... ZZS kaut kas tacu bija jadara, ZUDUSAS UZTICIBAS UN SLAVAS DEL ... .. PARAK CAURSPIDIKS MEGINAJUMS APDUMOT SANIKNOTO PILSONU SPIETU AR SADAM UZPUSTAM IT KA PATIESAM RAIZEM PAR VEL TIK KAILO PATIESIBU !
nu, pret lermbi
n
NATO mūs nepasargās, kā jau redzējām
Ievuks
I
Zīle - malacis! ZZS - nelieši.
WWW
W
Es nekad ZZS neesmu ņēmis par pilnu.
Dr.xy
D
To : WWW ( 30.05.2014. 16 :57 ) Un tur jau ir ta kluda,ka nenem par pilnu. Visas Latvijas Valsti esosas pretvalstiskas apvienibas ir jatiesa par Valsts nodevibu !
  • 4
  • 0
AD
A
jabuut absoluutiem idiniem, lai izplatiitu saadu pazinojumu.... skiet NATO amatpersonas pasas mums ir noraadiijusas, ka 5. pants nodrosina vieniigi ,militaartu aizsardziibu, bet neko nespeej padariit pret krievu "maigo varu"... godavaards - ZZS ir idioti!!!
klans
k
Tādu paziņojumu var uzrakstīt tikai idiotu un/vai neliešu apvienība. Bēdīgi, ka šo rokās lielā mērā ir valsts aizsardzība.
CK sekret'aram
C
jus par savu hutveidigo sasaucat kadu sedi...vai kapec gribule-dabule krapjas(zog!!!) kompensacijas par transporta izdevumiem !!! bet augustins tik taisa ''cirku'' ..fuu
Larisa
L
Ja balsosim 12. Saeimas vēlēšanās par nolādētajiem moskovītiem ZZS, tad pietiesi mūs nekāds NATO vairs neglābs...
  • 13
  • 2
Nevajag māžoties
N
Labāk noskaidrojiet, kādi mērķi Grigulei, ja Karginu naudu ņēma. Kauns, Kauns, kauns.
  • 13
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas