Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

ZZS partiju nodaļas par Jūrmalas mēra kandidātu pašvaldību vēlēšanās lems februāra beigās

Latvijas Zaļās partijas (LZP) un Latvijas Zemnieku savienības (LZS) vietējās nodaļas kopīgi februāra beigās lems par Zaļo un zemnieku savienības Jūrmalas mēra kandidātu šogad gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās, aģentūrai LETA pavēstīja LZP Jūrmalas nodaļas vadītājs Jānis Lediņš.

Vaicāts, vai jau tagad var prognozēt, ka pilsētas domes priekšsēdētāja amatam tiks izvirzīta pašreizējā Jūrmalas vadītāja Gata Trukšņa (ZZS) kandidatūra, Lediņš atbildēja, aicina šajā jautājumā nesteigties ar secinājumiem.

Kā ziņots, par ZZS mēra kandidātiem pašvaldību vēlēšanās lems vietējo nodaļu pārstāvji, aģentūrai LETA iepriekš sacīja ZZS līderis, Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Politiķis norādīja, ka ZZS valdei nebūs jāapstiprina vietējo nodaļu lemtais.

Jau vēstīts, ka LZP valde iepriekš pieņēma lēmumu par Trukšņa izslēgšanu no politiskā spēka, jo viņš piekrita atkārtoti kandidēt uz Jūrmalas mēra amatu. KNAB izmeklētajā krimināllietā par iespējamu partijas nelikumīgu finansēšanu lielā apmērā ir vairāki aizdomās turētie, pret kuriem sākts kriminālprocess. Publiski zināms, ka aizdomās turēto personu vidū ir arī Truksnis.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja politiskā spēka valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars, par Trukšņa biedra statusu Zaļajā partijā, visticamāk, tiks lemts domes sēdē 13.janvārī.

Par Trukšņa biedra statusu domes sēdē varēs lemt, ja būs pārsūdzēts lēmums par viņa izslēgšanu no partijas.

LZP Jūrmalas nodaļas vadītājs Jānis Lediņš aģentūrai LETA norādīja, ka nodaļai vēl būs jālemj, vai partijas domē pārsūdzēt valdes lēmumu par Trukšņa izslēgšanu no partijas. Iepriekš nodaļa bija konceptuālu vienojusies apstrīdēt lēmumu par mēra izslēgšanu.

Top komentāri

Ēdelweiss
Ē
Viens no vecakajiem latvijas iznicināsanas politmafijas klaniem Zvērigo Zaglu Savienība vel nav izlemusi kuru nosaviem darboņiem nozīmet par Jūrmalas mēri...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas