Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

ZZS varētu rosināt referendumu par referendumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Abel
A
I am glad that you girls have resit to FB, and are still able to grab this blog train. I'll make sure for next blog train to make it available here to!. Have you subicrsbe my NL for extra gift ?maybe you should!!!
Chloe
C
Nice and very interesting deginss you have. I am sure that I will use one of your deginss because I find it cool and I'm sure site visitors will be impressed.
artūrs
a
ZZS šobrīd uzvedas ļoti divkosīgi- paši, esot pie varas, sabiedrības interesēm brauca pāri kā tāds buldozers, sabīdīja savējos visās iespējamās padomēs, paralizēja valdības darbu, bet tagad uzdodas par "demokrātijas nesējiem". Demagoģija un divkosība ir sliktākās cilvēku īpašības. Minēšu kaut dažus argumentus, lai pierādītu, ka ZZS nodarbojas ar demagoģiju: 1. Apgalvot, ka savākt 5% balstiesīgo parakstus ir neiespējami, ir klaji meli. 2. Šādi grozījumi ir nepieciešami, lai pretvalstiski elementi netērētu valsts budžeta līdzekļus (mūsu naudu) savu ieceru bīdīšanai, kas jau iepriekš ir lemtas neveiksmei. 3. Likums, ka 10 000 cilvēku parakstītu iniciatīvu var iesniegt Saeimā netiek (!) grozīts, cilvēkiem ir un būs iespēja iesniegt savas iniciatīvas. 4. Sākotnējo 10% vietā, ja nemaldos, pēc Bērziņa iebildēm mazināja uz 5% balstiesīgo parakstu. Ja šāds referendums par referendumu tiešām notiktu, aicinu cilvēkus neuzķerties uz populisma āķa.
janis
j
zzs iur mulkis
Vaņa,
V
Jums taisnība!
  • 0
  • 0
lux - no malas
l
Pilnīgi Jums piekrītu! Un te nav runa par kaut kādām mistiskām "bailēm no Maskavas". Pietiktu, ja likuma gānītāji atcerētos par valodu referendumu, par Lindermana un pārējo kremļa čekistu huntas interešu bīdītāju plānotajiem referendumiem par pilsonību visiem okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušajiem vai Latgales statusu.. Šādiem ļautiņiem vajadzētu padomāt vai neesam gājuši par tālu pārprastā tolerancē pret šīs grupas ļaudīm. Man nekas nav pret toleranci. Esmu pret spēli vienos vārtos; mēs toleranti, minētās kategorijas ļaudis- aizvien naidīgāki Latvijai. Un ne jau tikai lielās lietās. Šie ļaudis jau kļuvuši tik nekaunīgi, ka izliekas, ka nesaprot, cik jāmaksā par pirkumu...
Ivars Graudums
I
Esmu paarliecinaats, ka tauta nemaz nav tik gudra. Svariigi leemumi jaataisa specialistiem un valdiibai, kas nes atbildiibu. Atcereesimies tikai kaa reiz 95% no vaacieshiem juusmoja par savu fiireri. Referendumu riikoshana ir jaapgruutina, jo katrs referendums maksaa 1,5 miljonus. To naudu labaak izlietot slimu beernu aarsteeshanai!
milics
m
ZZS ej uz poda! Tavs laiks ar LPSR CK komitejas sekretāru-cīnītāju par komunistisko ideoloģiju un Latvijas pārkriervošanu priekšgalā, ir pagājis, tā, ka sēdi malā un apraudi aizgājušo PSRS režīmu.
Viedoklis
V
Es domāju, ka pirms tam jārīko referendums par referendumu par referendumiem:)
niedra
n
Tas krējums , kas šobrīd ir pie varas , kas pirms vēlēšanām no katra stūra pieminēja demokrātiju un labas pārvaldības principus, nu darbos parāda , kāda demokrātija un noteikšana tautai tiks atvēlēta. Un vienotības faniem nevajag slēpties aiz SC un maskavas rokām, tas viss liecina , ka valdošā kliķe nespēj rast vai negrib rast ilglaicīgus risinājumus tautu nacionālos jautājumos, jeb citiem vārdiem, tai nav risinājumu, tikai tukša muldēšana, ja tā jābaidās no saviem darbiem, un no savas tautas, kuru noveduši līdz nabadzības slieksnim un vēl ņirgājas par maznodrošinātajiem, kas ir šis krīzes un vienotības politikas vilcējspēks.
to niedra
t
''Tas krējums, kas šobrīd pie varas...." ........................................................................................... Tā vien liekas, ka pirms šīs varas Jūs ēdat krējumu no karotes garas, slavinot to krējumu, kurš bija pie varas...
  • 4
  • 1
pakausis
p
labi rūkts.. :)
  • 2
  • 3
pakausis
p
Populisms jau baigākais.. bet nu ja tik tālu nonāks, tad jāiet vien būs parakstīties. Koalīcija šoreiz ir pāršāvusi pār strīpu pietiekoši, lai man jau būtu vienalga, kā saucas tas spēks, kas tautu šai vienā jautājumā aizstāvēs.
Nu beidzot -
N
jau sen nepieciešams referendums, kurā tauta balsotu par to, lai biedrs Brigmanis atkal būtu Saldus rajona kompartijas 1 sekretārs! Tas pasargātu Kalpaka pieminekli no apgānīšanas!
to !
t
Ja par Kainiem uzskatāt bijušos okupantu ķēdes krancīšus, tad, protams, Jums taisnība, kuru vērts atkārtot ne tikai simtkārt, jo sevišķi pēc Okupācijas muzeja apmeklējuma - tur visi argumenti acīmredzami.
  • 2
  • 1
pakausis
p
Ui bāc kā es sabijos.. ārprāts.. še še ņemiet visu, dariet visu ko gribiet, pļekarējiet manu nodokļu naudu saviem politbiznesiem... tikai pasargājiet mani no sovjetu rēga un turpiniet saukāt sevi par Tiesiskuma koalīciju, kamēr paši to tiesiskumu lociet un mežģiet kā striķa gabalu.. še še saimniekojiet manā zemē cik gribiet ar savām krievu metodēm no Putina aizgūtajām, tikai pasargājiem mani no krieviem.. jo jūs tak esat latvieši un latviešu rokās krievu metodes vairs nav krievu metodes un nav bīstamas.. :)))))))) āksti iocik!
  • 2
  • 1
!
!
Argumentu vietā - jau simtkārt lasītais. Nāks reiz Ābels, Kain.
  • 2
  • 2
vēl ir laiks...
v
Jā, Brigmaņa grupējumam gribās pie siles, lai visās kapitālsabiedrībās kā savulaik sabāztu savējos zagļus un zagtu un zagtu... Tautas aizstāvji atradušies?
  • 9
  • 2
Jā, jā -
J
un biedrs Lembergs atkal būtu LKP CK loceklis! Tāds referendums nepieciešams, tas glābtu valsti no iznīcības!
  • 9
  • 4
puaro
p
Nu grib jādelēt to valsts naudu kā tik katrs māk! Būtu likumdošanu sakārtojuši lai tautai nav nepārtraukti jāskraida pa visādiem referendumiem, lai glābtu neizdarību, alkatības un muļķības radītās sekas!
Vilis
V
Cik pazīstu,Latvijas tautu,tad ir aizdomas kad ar referendumu par šādu tēmu izgāzīsities.Vai ir vērts?
no malas
n
Slima ideja. ZZS, izskatās nav nevienas konstruktīvas idejas, tādēļ, lai imitētu aktīvu darbību,tā iet pa to pašu ceļu, ko citi, kas domā kā sabotēt esošo varu un valsts darbību. Laikam, netrūkst deputātu, kuriem grūti saprast, ka visas spēlītes ap demokrātiju un tautas tiesībām izteikt savu viedokli, ir tikai miglas pūšana, lai varētu mierīgu prātu . tērēt valsts resursus pilnīgi bezjēdzīgām darbībām, kuras var interesēt tos, kas savas mazspējas dēļ baidās kļūt par bezdarbniekiem.
2 x 2
2
Vecie komūnisti un okupantu bērneļi -- baigie "demokratijas eksperti!
  • 5
  • 2
vajag vēl vienu likumu
v
demokrātijas "stiprināšanai" - likumu par to ka ievēlēto Saeimu, jau šo, var atlaist tikai referenduma ceļā, ja kāds savāc balsis šādam referendumam. Un tad lai šie valda mūžīgi. Vai vismaz tik ilgi, kamēr pasī būs iznīcinājuši latviešu tautu.
  • 2
  • 6
lai...
l
Lai viņi taisa šo referendumu, tāpat kā visos citos referendumos līdz šim tautas atbalsta nebūs. Neskatoties uz to, ka Lindermanis tik traki nemelo kā Reizniece. Neviens no notikušajiem referendumiem līdz šim nav guvis nepieciešamo tautas atbalstu. Cilvēkiem ir apnikuši šie bezjēdzīgie referendumi, referendumi ir vajadzīgi tikai tādiem politiķiem kā ZZS, lkas tagad pelnīti atstumti no varas, bet tagad, tēlojot tautas labdarus, grib revanšēties. LATVIJA NAV ŠVEICE. Latvijā vēl nav tāda pilsoniska sabiedrība kāveicē. Kažoka varētu varbūt emigrēt uz Šveici un te nejaukt gaisu un nepiebalsot Lindermanim un Reizniecei.
  • 11
  • 3
!
!
Tad jau Šveicē vara tiek nemitīgi sabotēta un valsts darbība ir paralizēta. 20 gadu bezdarbības sekas, neveicinot deokupāciju un nelojālo iedzīvotāju pārcelšanos (tepat Dienā visai nesen bija Novgorodas aicinājums doties turp dzīvot un strādāt) uz citu valsti, izmantojot kapitālisma un brīvas pārvietošanās iespējas, tagad var mēģināt paslaucīt zem tepiķīša, nosakot ļoti augstu "sabotēšanas" slieksni? Tad jau priekšnoteikumi nemieriem, slēptam spiedienam, masveidīgai pāriešanai Krievijas pilsonībā nekur nepazūd. Pazūd Latvija.
  • 6
  • 5
Elmārs
E
Svarīgākais ir bailes zaudēt varu. Jo to "varaspartiju" atbalsts ir katastrofāli zems, ne visas aptaujas var nopirkt.
Arķoms
A
Elmār, tavs IQ liekas katastrofāli zems.
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas