Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vienoti Latvijai piedalīsies Rīgas pašvaldības vēlēšanās

Par savu dalību gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā oficiāli paziņojusi 2011.gadā Rēzeknē izveidotā partija Vienoti Latvijai, kas Rīgā vēlēšanām plāno pieteikt 30 līdz 35 kandidātus, ziņo LETA.

"Rīgas problēma ir politika, kas šķel sabiedrību un risinājumi rīdziniekiem tiek atstāti otrajā plānā," uzsver Vienoti Latvijai Rīgas saraksta līderis, Rīgas Tehniskās universitātes rektora vietnieks stratēģiskās attīstības jautājumos Mareks Zeltiņš.

Kā neatliekami veicamos darbus partija min Rīgas pilsētas iedzīvotāju skaita pieauguma veicināšanu; dinamiskas un pievilcīgas uzņēmējdarbības vides izveidi Rīgā, kas radītu vismaz papildus 10000 darbavietas rīdziniekiem ik gadu. "Kā Rīgai jākļūst par izglītotāko un gudrāko pilsētu Baltijā, kuras iedzīvotāji ir sociāli nodrošināti, ekonomiski un sabiedriski aktīvi, ar vismaz trīs valodu zināšanām. Jāizveido arī ērta, tīra un pieejama dzīves telpa," teikts partijas paziņojumā.

Vienoti Latvijai pauž nostāju, ka valsti un pilsētu ir jāvada profesionāļiem, kuri zina savu darbu, zina, kā darbojas pašvaldību institūcijas un zina kā ieviest sen nepieciešamas reformas. M.Zeltiņš uzsver faktu, ka Rīgas Domes stratēģiskie plāni ir labi izstrādāti, tomēr problēma ir izstrādāto punktu realizācijā jeb pašā Rīgas domes vadībā. "Ir pienācis laiks šos plānus realizēt profesionāļiem, kas paši tos ir izstrādājuši," norādīja M.Zeltiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas