Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Vienotība apstiprina kandidātu sarakstu RD vēlēšanām

Partijas Vienotība valde apstiprinājusi deputātu kandidātu sarakstu 1.jūnijā gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām Rīgā. Saraksta līdere Rīgas domes vēlēšanās ir Sarmīte Ēlerte. Tāpat Rīgas domes (RD) vēlēšanās kandidēs Vienotības RD frakcijas priekšsēdētājs Olafs Pulks, partijas Rīgas programmas direktors Pēteris Viņķelis un Latvijas Automoto biedrības prezidents Juris Zvirbulis.

Vienotības kandidātu vidū ir arī Ministru prezidenta padomnieks kultūras un politikas plānošanas jautājumos Ints Dālderis, RD deputāti Baiba Brigmane un Ēriks Škapars, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas docents, RD deputāts Elmārs Vēbers, Vienotības Rīgas nodaļas valdes loceklis, RD deputāts Valdis Gavars, nekustamo īpašumu pārvaldnieks, RD deputāts Juris Viņķelis, kā arī ārsts, bērnu ķirurgs, RD deputāts, profesors Aigars Pētersons, Pasaules Dabas Fonda valdes priekšsēdētājs Uģis Rotbergs un citi.

"Vienotības piedāvājums rīdziniekiem ir pilsētas vadību uzticēt profesionālai un zinošai komandai. Komandai, kam rūp Rīgas turpmākā attīstība un kas nav mierā ar pilsētas pašlaik uzņemto kursu, kurā dominē savējo atbalstīšana, necaurskatāma pārvaldība un līdzekļu negausīga izšķērdēšana. Vienotības prioritāte ir cilvēks un viņa ģimene, tai nodrošinot darbu, mājokli un labu izglītību," uzsver Ēlerte.

Rīga ir mūsu vienīgās valsts vienīgā galvaspilsēta. Latviska, eiropeiska, aizraujoša un draudzīga. Mūsu programmas galvenie mērķi ir laba izglītība, labs darbs un labs mājoklis ikvienam. Tās centrā ir strādājoša ģimene - cilvēki, kuri ar savu darbu nopelna iztiku gan vecākiem, gan bērniem, norāda Ēlerte.

Paužot savu redzējumu par Rīgas attīstību, Vienotības Rīgas vēlēšanu saraksta kandidāti uzsver, ka Rīga nav Maskavas tradīciju atbalss. Rīgas uzdevums ir tiekties uz Ziemeļeiropas dzīves kvalitāti, jo tieši tur atrodas pasaules izglītotākie, laimīgākie, turīgākie, taisnīgākie un radošākie cilvēki pasaulē.

"Rīgai jākļūst par pilsētu, kurā šodienas vajadzības samēro ar iespējām un neatstāj parādu nastu nākamajām paaudzēm. Rīgai jākļūst par pilsētu, kur laba izglītība visa mūža garumā ir galvenais ceļš uz attīstību, pārticību, un kur Izaugsme dod iespēju strādāt labi atalgotu un interesantu darbu visiem, kuri grib un ir gatavi mācīties un strādāt. Rīgā ir jānodrošina vienādas iespējas ikvienam, neatkarīgi no rocības, atbalstu nodrošinot tieši tiem, kam tas vajadzīgs visvairāk," pauž Ēlerte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas