Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Arī šogad Rīgā Jauno gadu varēs sagaidīt pie Brīvības pieminekļa

Arī šogad Jauno gadu Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi populāru melodiju pavadījumā varēs sagaidīt pie Brīvības pieminekļa, bet tieši pusnaktī noskatīties svētku uguņošanu, pavēstīja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pie Brīvības pieminekļa skanēs populāras melodijas, uz lielā ekrāna būs vērojami svētku sveicieni, bet plkst.23 uzstāsies jauniešu koris "Balsis" ar programmu ...vienpadsmit, divpadsmit!.

Savukārt tieši gadumijā komponista Uģa Prauliņa muzikālās kompozīcijas pavadījumā ikvienam būs iespēja vērot SIA "Uguns dārzi" uguņošanas priekšnesumu.

"Tradīcija sagaidīt gadumiju pie Brīvības pieminekļa nu jau ir veiksmīgi iesakņojusies, un Rīga ir ierindojusies to daudzo Eiropas galvaspilsētu vidū, kurās Jaunais gads tiek sagaidīts pilsētas centrā ar uguņošanu un gavilēm. Aicinu visus rīdziniekus un Rīgas viesus kopīgi sagaidīt 2012.gadu. Lai tas nes prieku, veselību un mīlestību," sacīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Tāpat svētku laikā Doma laukumā no plkst.21 līdz 22 muzicēs grupa Keksi, bet Līvu laukumā no plkst. 22 līdz 1 uzstāsies Pits Andersons un grupa The Swamp Shakers, bet līdz plkst.2 par līksmību rūpēsies DJ, aicinot ikvienu uz Diskotēku sniegā.

Gan pirms gadumijas, gan Jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi varēs arī apskatīt festivāla Ziemassvētku egļu ceļš 42 vides objektus – interesanta risinājuma īpaši veidotas Ziemassvētku eglītes, kas izvietotas Vecrīgā un Rīgas vēsturiskajā centrā.

Rīgas dome atgādina, ka 31.decembrī un 1.janvārī pasažieri Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas