Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Atkāpjas Rīgas Austrumu slimnīcas valde

Trešdien, 18.februārī, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājs profesors Viesturs Boka un valdes loceklis Imants Rezebergs informēja ka atkāpsies no amata valdē. 

Abu valdes pārstāvju iesniegumi tika pieņemti. Ārkārtas akcionāru sapulci bija sasaukusi Veselības ministrijas (VM) valsts sekretāre Solvita Zvidriņa. 

Boka informēja, ka ir "pieņēmis lēmumu šo atbildīgo amatu atstāt, dodot iespēju realizēt savu kapacitāti jaunākas paaudzes vadītājiem". Vienlaikus viņš apliecināja gatavību turpināt strādāt slimnīcas labā, pildot valdes locekļa pienākumus. Savukārt līdzšinējais valdes loceklis Imants Rezebergs pauda gatavību izmantot savu pieredzi un zināšanas, turpinot darbu veselības aprūpes sistēmā.

Sanāksmes laikā tika apstiprināts jaunais slimnīcas valdes sastāvs - Veselības ministrijas valsts sekretāre Zvidriņa pieņēma lēmumu par Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāju iecelt Anitu Slokenbergu – līdzšinējo slimnīcas valdes locekli, kura savas darbības laikā "ir demonstrējusi izcilas vadītāja dotības".

Par valdes locekļiem iecēla - profesoru Boku, kā arī Kasparu Plūmi, kurš līdz šim ir strādājis Valsts ieņēmumu dienestā (VID) un Rīgas Domes kapitālsabiedrībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas