Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atsākusies vilcienu kustība posmā Zolitūde-Depo

Pēc divu stundu satiksmes pārtraukuma saistībā ar satiksmes negadījumu ir atsākusies vilcienu kustība posmā Zolitūde-Depo, aģentūrai LETA pastāstīja AS Pasažieru vilciens pārstāve Agnese Līcīte.

Kā ziņots, šorīt posmā Zolitūde-Depo notika satiksmes negadījums, kurā cieta cilvēks, tāpēc maršrutā Tukums-Rīga tika apstādināta vilcienu satiksme.

Valsts policijā aģentūrai LETA apstiprināja, ka netālu no Zolitūdes stacijas zem vilciena šorīt pakļuvis vīrietis, kurš notikuma vietā mira.

Līcīte pastāstīja, ka parasti šādās situācijās vilciena aizkavēšanās nav ilgāka par 30 minūtēm, bet šoreiz process ieilga. Vilciens atradās starp stacijām - posmā, kurā atbilstoši drošības noteikumiem pasažierus izlaist nedrīkst.

Kad tika saprasts, ka process ieildzis un pasažieri izrādīja vēlmi no vilciena izkāpt, tika pieņemts lēmums atļaut pasažieriem kontrolēti izkāpt pa vilciena dienesta durvīm. Līcīte skaidroja, ka "kontrolēta izkāpšana ir pieļaujama pa tām durvīm, kas ir visdrošākās konkrētajos apstākļos".

Jautāta, kur pēc tam palika izkāpušie vilciena pasažieri, Līcīte pauda, ka cilvēki devās savās gaitās uz autobusu vai citu transporta līdzekli.

Top komentāri

Barons
B
Ne viņš tāds pirmais, ne viņš tāds pēdējais kurš bez čatiem telefonā dzīvot nevar. CSDD noteikumos rakstīts, pirms ej pāri pārejai, paskaties vai netuvojas vilciens!, plus vēl tagad pirms katras pārejas pilns ar brīdinājuma zīmēm par vilciena tuvošanos salikts.
.
.
Šorīt posmā Zolitūde-Depo notika satiksmes negadījums, kurā bojā gājis 15 gadus jauns puisis. Visdziļākā līdzjūtība vecākiem.
Republika
R
Lai nestaigā galvas nodūruši ar austiņām ausīs un nevajadzēs apturēt vilcienu satiksmi. Vecāki ļoti labi zin ka skolās nemāca satiksmes noteikumus tāpēc, visa vaina ir jāuzņemas notriektā vecākiem un vēl jāuzliek sods par vilciena stāvēšanas, policijas atbraukšana izdevumiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas