Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Pedagogu sveikšanai iegādājas visdažādākos ziedus

Pircēju gaume, izvēloties ziedus 1. septembrī, ir dažāda - cits priekšroku dod kādam atsevišķam ziedam, cits pušķiem. Arī piedāvājuma klāstā ir, no kā izvēlēties, portāls Diena.lv noskaidroja, aptaujājot un novērojot ziedu tirdzniecības vietas Rīgas centrā un Centrāltirgū. 

Saktas ziedu tirdziņā pie Vērmanes dārza redzamas gerberas, dālijas, mārtiņrozes, lillijas, saulespuķes, asteres un gladiolas. Saulespuķi var iegādāties pat par vienu eiro, un sākot no eiro var nopirkt arī gerberas, mārtiņrozes, un citus ziedus. Arī pušķu izvēle Zinību dienā ir liela, tāpat kā cena par tiem - sākot no 2 eiro līdz pat vairākiem desmitiem.

Puķu tirdziņa pārdevējas atzīst, ka šogad pieprasījums pēc ziediem, ko nest uz skolu, lai pirmajā mācību dienā sveiktu skolotājus, nav mainījies, un gaumes ir visdažādākās. Pirkšanas trakums gan vairāk vērojams dienas pirmajā pusē.

Arī Rīgas Centrāltirgū 1. septembrī gan piedāvāja, gan pirka dažādus ziedus - saulespuķes, lillijas, rozes un citus ziedus, kā arī dažādus pušķus. Cenas par ziediem Centrāltirgū ir līdzīgas kā Saktas puķu tirdziņā - rožu cena svārstās starp 0,80 līdz 2 eiro par ziedu, lillijas maksā 2,50 par vienu zaru, savukārt pērkot gerberas, mārtiņrozes vai neļķes var nopirkt par nepilnu eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas