Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Hidrauliskās pārbaudes laikā lielā daļā Pārdaugavas nebūs siltā ūdens

Šodien hidrauliskās pārbaudes laikā siltumcentrāļu "Imanta" un "Zasulauks" siltumtīklos nākamnedēļ nebūs siltā ūdens lielā daļā Pārdaugavas, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas siltums".

Siltā ūdens nebūs Āgenskalna, Dzirciema, Iļģuciema, Imantas, Pleskodāles, Šampētera, Zasulauka un Zolitūdes apkaimēs.

Lai siltumtīklos radušos bojājumu gadījumā apkārtējā vidē neizplūstu karsts siltumnesējs, pirms hidrauliskās pārbaudes to atdzesē līdz 45 grādiem, tāpēc karstā ūdens temperatūra pakāpeniski pazeminājās jau pirmdienas vakarā.

Pēc hidrauliskās pārbaudes karstā ūdens padeve tiks atjaunota jau otrdienas vakarā, bet, ja atsevišķu siltumtīklu posmos tiks atklāti bojājumi, iespējami karstā ūdens piegādes pārtraukumi līdz to novēršanai.

"Rīgas siltums" lūdz iedzīvotājus ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām ūdens noplūdēm siltumtīklos pa bezmaksas diennakts Klientu palīdzības dienesta tālruni 80 0000 90.

Kā ziņots, "Rīgas siltuma" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.oktobra līdz 2021.gada 30.septembrim, bija 146,451 miljons eiro, kas ir par 3,6% mazāk nekā iepriekšējā periodā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājusies par 2,9 reizēm - līdz 5,375 miljoniem eiro, liecina kompānijas publiskotais pārskats.

Kompānijas kapitālā 49% pieder Rīgas domei, 48,99% - Latvijas valstij, 2% - SIA "Enerģijas risinājumi. RIX", bet "Latvenergo" pieder 0,005% akciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas