Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Iedzīvotājiem pieejams Rīgas namu pārvaldnieka anonīmais uzticības tālrunis

No otrdienas pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks klientiem būs pieejams anonīmais uzticības un ieteikumu tālrunis, kā arī e-pasts, lai iedzīvotāji varētu paust savus ierosinājumus vai pretenzijas, portālu Diena.lv informēja SIA _Rīgas namu pārvaldnieks _pārstāvis Krists Leiškalns.

"Viens no mūsu uzņēmuma ilgtermiņa uzdevumiem ir nodrošināt augsta līmeņa klientu apkalpošanas servisu, iespēju robežās uzklausot katra klienta ieteikumus un pretenzijas, tostarp arī anonīmas, lai uzlabotu apkalpošanas kvalitāti ikvienam klientam. Lai sekmīgi pilnveidotu uzņēmuma darbu, nepietiek vien ar saskari klientu apkalpošanas centros, tikšanās reizēs namu sapulcēs, tāpēc ieviešam jaunas formas komunikāciju ar mūsu klientiem", norādīja Rīgas namu pārvaldnieka valdes priekšsēdētājs Ervins Straupe.

Tālrunis – automātiskais atbildētājs strādās diennakts režīmā, ļaujot ikvienam uzņēmuma klientam atstāt ziņojumu ar savu ierosinājumu vai pretenziju par SIA Rīgas namu pārvaldnieks darbu, izvēloties saglabāt ananomitāti vai arī atstāt savu kontaktinformāciju.

Iedzīvotāji savus ieteikumus vai pretenzijas var sniegt, zvanot uz tālruņa numuru 67415454 vai sūtot ziņu uz e-pastu [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas