Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Imantā aizturēts autovadītājs 2,27 promiļu reibumā

Sestdien, 20.janvārī, Imantā Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes pārvaldes darbinieki aizturējuši autovadītāju 2,27 promiļu reibumā, portālu Diena.lv informēja RPP.

20. janvārī neilgi pirms plkst.4 policisti, patrulējot Imantā, ievēroja kādu Volkswagen markas transportlīdzekli, kurš šķērsoja krustojumu lēni un nepārliecinoši. Transportlīdzekļa vadītājs, pamanot policijas operatīvo transportlīdzekli, nogriezās un apstājās pie kāda nama.

Likumsargi nolēma vadītāju apturēt, lai pārliecinātos par drošību uz ceļu. Pārrunu laikā transportlīdzekļa vadītājs runāja neskaidri, tāpat no automašīnas salona sajusta alkoholam raksturīgā smaka. Pēc pāris minūtēm autovadītājs atzinās, ka sastrīdējies ar sievu un izdzēris 100 gramus degvīna, pēc kā sēdies pie spēkrata stūres.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri veica alkohola koncentrācijas pārbaudes autovadītājam. Testa laikā noskaidrots, ka 66 gadus vecais vīrietis pie auto stūres sēdies 2,27 promiļu reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas