Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Izsludina konkursu uz Rīgas pilsētas arhitekta biroja vadītāja amatu

Pirmdien tiek izsludināts atklāts konkurss uz Rīgas pilsētas arhitekta biroja direktora amatu, portālu_ Diena.lv _informēja Rīgas domē.

Rīgas pašvaldības aģentūras Rīgas pilsētas arhitekta birojs direktoram tiek izvirzītas šādas prasības: augstākā izglītība arhitektūrā, darba pieredze vadošā administratīvā amatā, labas zināšanas par būvniecības un plānošanas normatīvo regulējumu, svešvalodu zināšanas, nevainojama reputācija u.c. Par priekšrocībām tiks uzskatīta pieredze komunikācijā ar sabiedrību, starptautiska pieredze, pieredze iestādes vai uzņēmuma vadītāja amatā. No pretendenta tiks prasīts arī aģentūras turpmākās darbības stratēģisks skatījums turpmākiem pieciem gadiem. 

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 10. aprīlis.

Rīgas arhitekta biroja vadītāja amata pretendentu vērtēšanai Pilsētas attīstības komiteja nolēma izveidot darba grupu,  iekļauti visi komitejas deputāti, kā arī pārstāvji no Latvijas Arhitektu savienības, Pilsētas attīstības departamenta un pilsētas būvvaldes.

"Pēdējā laikā Rīgā pieaug aktivitāte būvniecības sektorā, un mums ir ļoti būtiski, lai pilsētas arhitekta biroja vadītājam būtu savs redzējums par Rīgas attīstību gan tuvākajos gados, gan tālākā nākotnē, lai viņam būtu profesionālas zināšanas un autoritāte sabiedrībā," norādīja Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāja p.i. Vadims Jerošenko.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas