Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Līdz maija beigām Rīgā tiks uzstādīti 105 jauni putnu būrīši

Līdz 25.maijam Rīgas Ziemeļu izpilddirekcija sadarbībā ar SIA Rīgas meži realizēs projektu Pavasara Ligzda, kura laikā tiks izgatavoti un uzstādīti 105 jauni putnu būrīši, aģentūru LETA informēja izpilddirekcijas pārstāve Inga Breikša-Jefimcova.

Būrīšus paredzēts uzstādīt pie Bābelīša, Dambjapurva un Juglas ezeriem, Strazdumuižas un Viesturdārza parkā, kā arī Biķernieku mežā.

Tāpat būrīši tiks uzstādīti pie vairākām izglītības iestādēm - Rīgas Rīnūžu vidusskolas, Rīgas 7 pamatskolas, Rīgas 66.speciālās vidusskolas, Rīgas 28 vidusskolas, Rīgas Hanzas vidusskolas, Rīgas Ezerkrastu pamatskolas, Rīgas 80.vidusskolas, Rīgas 45.vidusskolas, Mežciema pamatskolas, Rīgas Juglas vidusskolas, Rīgas Sanatorijas internātpamatskolas, Strazdumuižas internātvidusskolas - attīstības centra vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem, Š. Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas, Bērnu un jauniešu centra Rīgas Skolēnu pils un pie Bērnu un jauniešu vides izglītības centra Rīgas Dabaszinību skola.

Top komentāri

Trollis JT
T
Es ceru, ka tā ir kārtējā drukas kļūda - pie-Rīgas mežos būtu vieta vismaz 1050 būrīšiem. Ceru, ka būrīšiem būs uzlikti mitruma un dzeņu - droši skārda jumtiņi un būrīši nebūs pienagloti pa tiešo pie koka stumba... citādāk tie ir vien-reiz lietojami , vien - sezonas izstrādājumi.
ridzinieks
r
Kad tiks iznicinati Rigas kanala peldosie beri? Siem dzivniekiem nav vietas Rigas centra, vai nu tie ri jaiznicina, vai japarved arpus pilsetas, bet nekada gadijuma sie dzivnieki nedriks atrasties un dzivot Rigas centra kanalos un apdraudet Rigas parku kokus, un Rigas pilsetas iedzivotajs un to vies veselibu. Tikai iedomajaties, ka sie benri vazajas pa parkiem un apdirss un apmiz zalaju uz kura atpusas ridzinieki un vinu berni. Kapec uz so nejedzibu, k abebri atrodas Rigas centra, nerage Latvijas Veterinarais diensts, DP, Valsts velselibas ministre, ZM debilais Duklavs???
Cits Putns
C
Laba ziņa, padara nedaudz pelēcīgo ikdienu labāku!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas