Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Noslēgti būvniecības līgumi par Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas revitalizāciju

Rīgas dome ir noslēgusi būvniecības līgumus par Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas revitalizāciju. Atbilstoši iepirkuma konkursa rezultātiem darbu izpildi nodrošinās pretendentu grupa SIA Livland Būve un SIA Livland, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Pērn gada nogalē noslēdzās ERAF līdzfinansētā projekta Grīziņkalna un tam pieguļošā Miera dārza teritorijas revitalizācija divi izsludinātie iepirkuma konkursi par Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas revitalizāciju un šobrīd ir noslēgti būvniecības līgumi.

Noslēgtie līgumi paredz Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas revitalizācijas tehniskā projekta izstrādi, autoruzraudzību un būvniecības darbus - gājēju seguma atjaunošanu, veloceliņu ierīkošanu, atbalsta sienu un kāpņu atjaunošanu, nožogojuma uzstādīšanu, tūrisma norāžu, arhitektūras mazo formu un ietvju apgaismojuma uzstādīšanu, bērnu atpūtas laukuma atjaunošanu, sabiedrisko tualešu, dārznieka mājas izbūvi un teritorijas apzaļumošanu.

Ziedoņdārzam tehniskā projekta izstrāde, ekspertīze, autoruzraudzība un būvdarbi tiks veikti par 778 719 latiem, savukārt Grīziņkalna parkam šo darbu izmaksas ir 1 130 257 lati.

Ziedoņdārza un Grīziņkalna parka teritorijas revitalizācijas tehniskos projektu plānots izstrādāt līdz 2012. gada maijam, būvdarbus pabeidzot līdz 2013. gada janvārim.

Projekta Grīziņkalna un tam pieguļošā Miera dārza teritorijas revitalizācija kopējās attiecināmās izmaksas ir 5 268 283 lati, no tām Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 85% (4 478 040 lati), savukārt Rīgas domes līdzfinansējums ir 15% (790 243 lati).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas