Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta (19:50) - Ziemeļu nākotnes foruma dēļ Rīgā šovakar pamatīgi sastrēgumi

Ziemeļu nākotnes foruma dalībnieku pārvietošanās dēļ Rīgā šovakar novērojami plaši satiksmes ierobežojumi. Autokolonnas pārvietošanās vajadzībām aptuveni uz stundu tika bloķēta kustība pāri Vanšu tiltam, radot sastrēgumus uz Akmens tilta. 

Īsi pirms septiņiem vakarā satiksme uz Vanšu tilta tika atjaunota, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Departamenta pārstāvis norādīja, ka sastrēgumu veidošanās atkarīga no foruma dalībnieku pārvietošanās maršruta, kurš departamentam neesot zināms. Luksoforu atslēgšanu un kustības bloķēšanu koordinējot Drošības policija.

Drošības policija vērš autovadītāju uzmanību, ka 27.un 28. februārī Rīgā atsevišķos ielu posmos un ielās tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme, lai nodrošinātu foruma dalībnieku drošu un netraucētu pārvietošanos.

Nodrošinot Ziemeļu nākotnes foruma delegāciju pārstāvju autotransporta kolonnu piebraukšanu pie apmeklējamajiem objektiem, kā arī nepieciešamības gadījumā policija ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi trīs minūtes pirms delegāciju transportlīdzekļu kolonnu braukšanas sākuma noteiktajā maršruta posmā:

27.februārī satiksmes ierobežojumi gaidāmi arī plkst.19.50 līdz plkst.20.10. Brīvības bulvārī, posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai, Elizabetes ielās posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Tērbatas ielai, Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Kalnciema ielai, Kalnciema ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Dreiliņu ielai;

27.02.2013. plkst. 21.50 līdz plkst. 22.15. Kalnciema ielas posmā no Dreiliņu ielas līdz Daugavgrīvas ielai, Daugavgrīvas ielas posmā no Kalnciema ielas līdz Raņķa dambim, Raņķa dambī, posmā no Daugavgrīvas ielas līdz Trijādības ielai, Trijādības ielas posmā no Raņķa dambja līdz Kuģu iela, Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz namam Kuģu ielā 15;

28.februārī satiksmes ierobežojumi gaidāmi laika posmā no plkst. 7.20 līdz plkst. 9.40 Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz namam Kuģu ielā 15, nobrauktuvē no Akmens tilta, uz Akmens tilta abos virzienos, Grēcinieku ielā, posmā no 11.novembra krastmalas līdz Mārstaļu ielai. Informējam, ka tiks organizēta satiksmes regulēšana atsevišķos ielu krustojumos, kuri ietilpst delegāciju pārvietošanās maršrutos.

Pasākuma norises sabiedrisko kārtību savas kompetences ietvaros uzraudzīs Rīgas pašvaldības policija, Valsts policija un Drošības policija. Sīkāka informācija par izmaiņām transporta satiksmē 27.02.2013. un 28.02.2013. atrodama Rīgas pašvaldības portāla mājas lapā, sadaļā „Satiksmes ierobežojumi”.

Kā ziņots, rīt, 28.februārī, Rīgā notiks Ziemeļvalstu, Baltijas valstu un Lielbritānijas amatpersonu un ekspertu diskusija jeb Ziemeļu nākotnes forums, kurā piedalīsies valsts, privātā un nevalstiskā sektora eksperti, kā arī pētnieki no Apvienotās Karalistes, Dānijas, Igaunijas, Islandes, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas un Zviedrijas.

Valstis šogad vienojušās diskutēt par tēmām "Vai zaļā ekonomika ir konkurētspējīga?" un "Pārvarot digitālo plaisu", apzinoties, ka zaļo tehnoloģiju ieviešana un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pieejamība ir būtiski faktori valsts ilgtspējīgas un stabilas izaugsmes nodrošināšanai.

Šis būs jau trešais šāda veida forums. Pirmo reizi tas notika 2011.gada janvārī Londonā, bet otro reizi - 2012.gada februārī Stokholmā.

(pievienotas 4. līdz 9.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas