Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Par iespējamu klientu apkrāpšanu pret kādu taksometru firmu sākti četri kriminālprocesi

Trešdien Rīgas Kriminālpolicijā saistībā ar iespējamu klientu apkrāpšanu sākti četri kriminālprocesi pret kādas taksometru firmas autovadītājiem.

Kā apstiprināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, trešdien Rīgas Kriminālpolicijas darbinieki vairākās vietās Rīgā veica pārbaudes, kā rezultātā saistībā ar klientu apkrāpšanu tika sākti kriminālprocesi.

Taksometru vadītāji nav aizturēti, taču policija viņus nopratina.

Plašāku informāciju policija izmeklēšanas interesēs nesniedz, taču aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka policija reidu veikusi arī lidostas Rīga apkārtnē un šajā lietā nav iesaistīta Baltic Taxi kompānija.

SIA Baltic Taxi direktors Ingus Kļaviņš šodien savā tvitera kontā ierakstīja, ka "šodien Rīgas lidostā Ekonomikas policijas reidā konstatēta masveida pasažieru krāpšana kādas taksometru firmas izpildījumā".

Kļaviņš atzina, ka jau ilgāku laiku Baltic Taxi esot centušies pievērst uzmanību faktam, ka taksometru vadītāji lidostā krāpjas, un esot skumji, ka amatpersonas to nav sadzirdējušas. Arī lidosta Rīga, kas piedalās licenču piešķiršanā, šim jautājumam neesot pievērsusi pietiekamu uzmanību, līdzīgi kā pašvaldības.

Kļaviņš stāstīja, ka ir redzējis čekus, kurus izsniedz negodīgie taksometru vadītāji braucienam no lidostas uz pilsētas centru, un neviens no tiem nav bijis par mazāku summu kā 20 lati. Turklāt nereti tiekot pieprasīti arī 35 lati. Ekonomikas policijā esot pieejama detalizētāka informācija.

Viņš skaidroja, ka tiek falsificēti skaitītāju rādītāji, tāpat arī tiekot viltoti čeki. Kļaviņš pieļāva, ka varbūt Baltic Taxi esot vienīgā kompānija, kas lidostā savus klientus apkalpo godīgi.

Viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka šodien Rīgas lidostas apkārtnē ir arestētas septiņas līdz astoņas taksometru mašīnas un inkriminēta krāpniecība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas