Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Pēc veikala apzagšanas garnadzis metas bēgt peldus Pilsētas kanālā

Trešdien, 2.aprīlī, Valsts policijas darbinieki aizturējuši vīrieti, kurš pēc veikala apzagšanas meties bēgt peldus Pilsētas kanālā, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Trešdienas vēlā pēcpusdienā kādā Rīgas centra veikalā apsardzes darbinieki pamanīja vīrieti, kurš nozaga divas somas. Apsardzes darbinieks vīrieti vēlējās aizturēt, tomēr garnadzis sāka bēgt.

Veikala apsargs izsauca policiju un centās saviem spēkiem notvert bēgošo 1981. gadā dzimušo vīrieti. Apsargam izdevās vīrieti panākt pie Pilsētas kanāla. Cenšoties palikt nenotverts, 33 gadus vecais zaglis ielēca kanālā un bēgšanu turpināja peldus. Saprotot, ka ūdens ir pārāk auksts, garnadzis atgriezās krastā, kur viņu sagaidīja veikala apsargs un Rīgas Centra iecirkņa darbinieki.

Policija izmirkušo garnadzi nogādāja izolatorā. Noskaidrojot personas identitāti, likumsargi konstatēja, ka vīrietis jau iepriekš vairākas reizes sodīts par mantiskiem noziegumiem. 

Sākts kriminālprocess par zādzību. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas