Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Portāls: Bruņots vīrietis Rīgā cenšas iekļūt skolā un ievaino trīs pusaudžus

Piektdienas, 6. aprīļa, vakarā Rīgas 71. vidusskolā Iļģuciemā skolas diskotēkas laikā noticis konflikts, kura laikā kāds vīrietis ar nazi uzbrucis un esot ievainojis trīs cilvēkus, vēsta portāls rus.lsm.lv.

Saskaņā ar aculiecinieku stāstīto diskotēkas laikā izglītības iestādē ieradies kāda skolēna tēvs, kurš paziņojis apsargam, ka viņam ir pistole un prasījis viņu ielaist skolā. Apsargs atteicies to darīt.

Dzirdot draudīgo sarunu, kāda pusaudžu kompānija devusies līdzi promejošajam vīrietim, lai uzzinātu viņa motīvus iekļūt diskotēkā. Viņi sekojuši vīrietim līdz kādai daudzdzīvokļu ēkai, pie kuras sācies konflikts. Vīrietis izvilcis nazi, ar ko vienu pusaudzi ievainojis rokā, otru – plecā, trešo – kājā, raksta lsm.lv.

Valsts policija norāda, ka patlaban par šo gadījumu norit tā saucamā resoriskā pārbaude - tiek pārbaudīti pierādījumi un fakti, kas apliecinātu noziegumu.

Skolas direktors Andrejs Rižikovs notikušo nav noliedzis, taču neko vairāk nav pavēstījis. Notikušo gan nofilmēja kāds no skolēniem. Materiālu viņš ievietoja “Youtube” saitā.

Top komentāri

Stepans Iļjičs
S
Vai pareizais teksts nebūtu šāds: Trīs pusaudži sekoja kādam vīram un rezultātā notika kautiņš, kurā trīs zeņķus sadūra. Tas nenotika skolā.
Fedja ar Maņku
F
Lukas Manfreds 08.04.2018 20:48 Purčika krievu kolonistam gan jāzin, ka tikai krievi ir spējīgi Holivudas filmas dzīvē kopēt. Krievi, kas aizmuka uz ASV no sākuma to tik vien darīja, kā savos noziegumos izmantoja Holivudas klišejas. Kas attiecas uz vīrieti var redzēt ka aizaargāties māk. Nenodūra sekotājus, bet savainoja tā lai tiem vēlēšanās pāriet. Plecs, roka, kāja. Pirmajā brīdī šķiet prasmīgi aizsargājies no iereibušu jauniešu grupveida uzbrukuma. Kā bijis patiesībā lai izmeklēšana noskaidro.
viesis
v
"Dzirdot draudīgo sarunu, kāda pusaudžu kompānija devusies līdzi promejošajam vīrietim, lai uzzinātu viņa motīvus iekļūt diskotēkā."- šis ir labs, īsta pērle :)))))))))))) lai gan, visdrīzāk paņemts no kāda puišeļa paskaidrojuma :)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas