Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīdziniekiem arī turpmāk būs jāsadzīvo ar troksni nakts laikā

Rīgas dome izturas ar izpratni pret tiem iedzīvotājiem, kuriem uguņošanas sacensības Biķernieku kompleksā aizvadītās nedēļas nogalē radīja naktsmiera traucējumus, taču atzīmē, ka šāda veida pasākumus nav iespējams pilsētā noorganizēt tā, lai tie netraucētu pilnīgi nevienam, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Uģis Vidauskis.

Uguņošanas festivāls radīja rīdzinieku neapmierinātības vilni sociālajos tīklos. Vairāki Rīgas iedzīvotāji neizpratnē par ilgstoši notiekošo uguņošanas priekšnesumu sēriju sūdzējās sociālajā tīklā Twitter, vēršoties ar konkrētiem jautājumiem par to, kas norisinās Biķerniekos, arī pie Rīgas domes vadītājā Nila Ušakova (Saskaņa).Kā aģentūrai LETA sacīja Vidauskis, saskaņojot uguņošanu, tiek ņemts vērā, ka ir brīvdiena un pasākums norisināsies nodalītā, privātā teritorijā. Pēc pašvaldības prasības no organizatoru puses par gaidāmo pasākumu tika brīdināta tuvumā esošā Gaiļezera slimnīca. Pasākuma organizatori bija izpildījuši visas Publisku svētku un izklaides pasākumu drošības prasības, tādēļ pašvaldībai nebija tiesību neizsniegt organizatoriem atļauju.Kā tika ziņots, 14.maijā no plkst.18 līdz pusnaktij tika rīkots starptautisks uguņošanas pasākums jeb sacensības Pyro Power Rīgā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā. Pasākuma organizators bija SIA Pyro Power.Šinī pašā pasākumā Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā notika uguņošanas priekšnesumi, kurus ar pašvaldību saskaņoja SIA Svētku aģentūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas