Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīdziniekus aicina pieteikt nominantus konkursā Gada balva sociālajā nozarē

Rīgas dome aicina iedzīvotājus pieteikt nominantus konkursa Gada balva sociālajā nozarē nominācijā Iedzīvotāju paldies, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Labklājības departamenta pārstāve Lita Brice.

Šai balvai iedzīvotāji var nominēt darbiniekus, kuriem vēlētos pateikt paldies par laipnu, saprotošu izturēšanos, atsaucību un iejūtīgu attieksmi, risinot līdzcilvēku sociālās un veselības problēmas, sniedzot atbalstu un palīdzību.

Konkursu organizē Rīgas domes Sociālo jautājumu komiteja sadarbībā ar Labklājības departamentu, lai apzinātu un godinātu sociālās un veselības aprūpes nozares darbiniekus Rīgas pašvaldības iestādēs, kuri profesionāli, atbildīgi un godprātīgi veic savus darba pienākumus, sniedzot atbalstu rīdziniekiem. Tāpat konkurss tiek rīkots, lai veicinātu izpratni par sociālās, medicīnas nozares darbinieku darbu, popularizētu un celtu to prestižu sabiedrībā, paaugstinātu darbinieku motivāciju un piederības sajūta savai profesijai.

Anketas un aptaujas kastes izvietotas Rīgas Sociālā dienesta teritoriālajos un dienas centros, trijos ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās, Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībās, Rīgas patversmes nodaļās, kā arī Rīgas 1. slimnīcas poliklīnikās, Rīgas 2. slimnīcā, Rīgas pilsētas Dzemdību namā un sešās Rīgas veselības centra filiālēs.

Tāpat anketu var aizpildīt Rīgas domes Labklājības departamenta mājaslapā, sadaļā Aktualitātes.

Konkursa galvenās balvas sociālajā un veselības aprūpes nozarē saņems divi Leonīda Kurdjumova balvas nominanti, kā arī tiks pasniegtas vairākas balvas Labklājības departamenta nominācijās, piemēram Jaunā cerība, Inovatīvākais darbinieks, Sociālā gadījuma eksperts un citas.

Konkurss norisināsies līdz 6. decembrim. Laureāti tiks paziņoti 13. decembrī, svinīgā pasākumā Mazajā Ģildē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas