Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā notiks tradicionālais Kritiskās masas velobrauciens

Šodien plkst.13 pie Dailes teātra sāksies tradicionālais Kritiskās masas velobrauciens, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori. Kā norāda organizatori, pasākuma mērķis ir pievērst sabiedrības, politiķu un ierēdņu uzmanību velo satiksmes problēmām, kā arī panāktu to, lai bērni varētu droši tikt uz skolu un ikdienas satiksme būtu droša arī viņu piederīgajiem.

Organizatori vērš uzmanību, ka Rīgā pēdējo četru gadu laikā nav izbūvēts neviens kilometrs jaunas veloinfrastruktūras un pie varas esošo politiķu solītie projekti gadu no gada tiek atlikti.

"Veloinfrastruktūras trūkums kļūst arvien akūtāks nu jau ne tikai pašiem riteņbraucējiem, bet arī autovadītājiem un gājējiem. Kritiskā masa brauc, lai izcīnītu iespēju velobraucējiem netraucēt autovadītājiem un neapdraudēt gājējus uz ietvēm," pauž aktīvisti.

Pasākuma dalībnieki aicināti pulcēties arī kafejnīcas Autentika pagalmā, Bruņinieku ielā 2, kur visas dienas garumā, sākot no plkst.11, notiks Velosvētki. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs cienāties ar kafiju un uzkodām, apmeklēt CSDD velo reģistrēšanas telti, kā arī virkni radošo darbnīcu.

Plkst.18 Autentikā gaidāms bezmaksas koncerts, kurā uzstāsies grupas Omert?, Oranžās Brīvdienas un Tape Electro.

Arī Ādmiņu ielā 4 gaidāms vēl viens Kritiskās masas koncerts, kurā uzstāsies grupas ¯lssa, Nekad, Single Window, Tesa un Dūmu zārka zēni. Ieeja koncertā ir pieci eiro.

Top komentāri

>:-)
&
Mauc, kā dullās mušas, kā nu katrs pats iedomājies. Nekādi CSN, tiem neeksistē . Smadzeņu trūkums nav acīmredzams, bet to trūkums(kritiskā masa) redzams darbībā :D
ļuļa
ļ
kāpēc policija pieļauj, ka masveidā tiek pārkāpti noteikumi? lasīju statistiku, ka aptuveni 90% riteņbraucēju ignorējot CSN, pat ja tos zinot. nekas netiek darīts, lai piespiestu viņus tos ievērot un respektēt citus satiksmes dalībniekus, gan gājējus, gan braucējus. un šitais pasākums vispār ir kretīnisma apogeja un riteņbraucēju attieksmes pret pārējiem kvintesence.
Irlielāmērāticams
I
ka attīstās jauna ideoloģija - velofašisms
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas