Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgā stiprs karstums valdīs arī nākamās nedēļas sākumā

Tuvākajās trīs dienās Rīgā ir gaidāms stiprs karstums, brīdina Latvijas vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.

LVĢMC izplatītajā brīdinājumā norādīts, ka svētdien Rīgā saglabāsies stiprs karstums - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27 grādiem, bet nākamās nedēļas sākumā - no 28. maija līdz 30. maijam dienas vidū gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27...+30 grādiem.

Šodien Rīgā visu dienu būs sauss un saulains. Dienas otrajā pusē mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš atnesīs vēsāku gaisu, pie jūras gaisa temperatūra noslīdēs līdz plus 19 grādiem.

Laikapstākļus nosaka augsta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens visā valstī aptuveni 770 dzīvsudraba staba milimetru jūras līmenī.

LVĢMC iepriekš brīdinājis, ka daudzviet valstī ir augsta ugunsbīstamība mežos. Spēkā arī brīdinājums par karstumu, kas tuvākajās dienās kļūs stiprāks - gaisa temperatūra nākamnedēļ sasniegs plus 30 grādus.

Top komentāri

Neslāvs
N
Kā apnikusi šī tautiešu čīkstēšana par "stipro karstumu". Karsts ir , kad temperatūra naktī pārsniedz ķermeņa temperatūru (37' C) , dienā 45'- 50' C ēnā. Un mums nekad nav dedzinošās dienvidu saules, tātad vēl daži grādi jāmet nost.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas