Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Rīgas centrā aiztur vīrieti par uzbrukumu ar nazi

Pašvaldības policija par vīrieša saduršanu ar nazi Rīgas centrā aizturējusi 36 gadus vecu vīrieti, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Svētdienas vakarā pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki pamanīju divu vīriešu konfliktu, kura laikā viens no vīriešiem vairākas reizes atvēzēja nazi pret otru vīrieti, radot miesas bojājumus. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā ekipāža.

Kad policijas darbinieki bija ceļā, uzbrucējs notikuma vietu pameta, taču pēc video centra darbinieku norādēm viņš tika panākts pie Centrālās stacijas. Pārmeklējot agresoru, likumsargi pie viņa atrada divus nažus - vienu lielu, otru salokāmu, kā arī šļirces, adatas un pudeli ar metadona šķidrumu.

Sarunas laikā uzbrucējs apgalvoja, ka viņš neatceroties, ko izdarījis un iepriekš sastaptais vīrietis viņam pats esot uzbrucis.

Vienlaikus pie cietušā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, papildu RPP ekipāža un arī Valsts policijas darbinieki. Pēc ārstu sniegtās informācijas cietušajam konstatētas četras asiņojošas durtas brūces, tādēļ viņš nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt agresors par nežēlīgo uzbrukumu nogādāts Valsts policijas iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas