Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgas mērs ceturtdien aicina iespēju robežās strādāt no mājām

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) ceturtdienas vakarā izplatījis aicinājumu ceturtdien strādāt no mājām, ja tas ir iespējams.

"Šonakt un rīt no rīta Rīgā prognozē spēcīgu snigšanu. Aicinu būt īpaši piesardzīgiem, iespēju robežās izvēlēties strādāt attālināti, savlaicīgi plānot izbraukšanas laiku vai izvēlēties sabiedrisko transportu, ja auto nav aprīkots ar ziemas riepām," tviterī raksta Ķirsis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka naktī uz ceturtdienu Latvijā, sākot no rietumiem, gaidāms sniegputenis, kas daudzviet būs stiprs, vietām līs, Kurzemē līs spēcīgi.

Redzamība sniegputenī brīžiem samazināsies līdz 100-500 metriem, ceļi kļūs sniegoti un slideni, atsevišķās vietās veidosies kupenas, vietām ceļus var aizšķērsot vēja lauzti koki vai to zari.

Stiprākie nokrišņi būs Kurzemē. Dziļākā sniega sega veidosies Austrumkursas un Ziemeļkursas augstienē, Vidzemes rietumu un centrālajā daļā, kā arī Sēlijā. Sniega biezums vietām var pārsniegt desmit centimetrus, bet puteņa dēļ sniega sega būs nevienmērīga.

Naktī pieņemsies spēkā dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas Kurzemē pāries rietumu vējā. Gaidāmas brāzmas līdz 15-20 metriem sekundē, vietām valsts rietumu un centrālajā daļā - līdz 24 metriem sekundē, Kurzemes rietumu piekrastē - līdz pat 29 metriem sekundē. Dienā vējš pierims, bet, sākot no valsts rietumiem, tas no jauna pieņemsies spēkā, Dienvidkurzemes piekrastē gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 24 metriem sekundē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas