Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Pašvaldības policistiem noteiks uzturdevas kompensāciju 1,75 eiro par stundu

Rīgas Pašvaldības policistiem noteikts uzturdevas kompensāciju 1,75 eiro par stundu, paredz šodien Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejā atbalstītais Rīgas domes lēmumprojekts.

Minētā kompensācija paredzēta par darbu ikdienas apstākļos. Savukārt papildu kompensācija par īpašos apstākļos nostrādāto laiku paredzēta 0,25 eiro par stundu.

Uzturdevas kompensāciju Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem plānots izmaksāt reizi mēnesī par faktiski nostrādātajām stundām.

Pamata uzturdevas kompensācija tiks izmaksāta tām Rīgas pašvaldības policijas atestētajām amatpersonām, kuras veic likumā "Par policiju" noteiktos pienākumus.

Savukārt papildu kompensācija par katru faktiski nostrādāto stundu tiks izmaksāta tām amatpersonām, kuras norīkotas ne mazāk par astoņām stundām nodrošināt sabiedrisko kārtību publisko pasākumu norises vietā vai ārvalsts amatpersonu vizītes nodrošināšanā, ārkārtas situācijas seku likvidācijā un šo situāciju skartās teritorijas vai objekta apsardzē, vai ne mazāk par astoņām stundām piedalās profesionālajās apmācībās ārpus Rīgas pašvaldības policijas struktūrvienībām.

Pašlaik ir spēkā Rīgas domes lēmums, kas nosaka, ka Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem uzturdevas kompensācija kārtībniekiem ir 170 eiro mēnesī.

Jaunā kārtība nozīmējot nelielu uzturdevas kompensācijas palielinājumu mēnesī.

Gala lēmums pa uzturdevas kompensācijām pašvaldības policistiem jāpieņem Rīgas domes sēdē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas