Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sniega tīrīšanas dēļ Rīgas ielās apgrūtināta satiksme

Sniega tīrīšanas dēļ Rīgas ielās otrdien ir apgrūtināta satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Dimante skaidroja, ka šonakt sākta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu tīrīšana un apstrāde ar pretslīdes materiāliem, kā rezultātā kopējā transporta plūsma Rīgā ir izteikti lēnāka nekā ierasts.

Patlaban pilsētas ielās un uz tiltiem strādājot visas specializētās kaisīšanas mašīnas un traktorbirstes. Prognozējoši, brauktuves maģistrālajās ielās no sniega pilnībā tiks attīrītas trīs stundu laikā pēc snigšanas beigām un pēc tam tiks sākta rajona nozīmes ielas attīrīšana.

Kā skaidroja Dimante, ziemas tehnika patlaban iekļaujas kopējā satiksmes plūsmā, līdz ar to brauktuvju attīrīšana no sniega nenotiek tik raiti kā būtu vēlams.

Lai neapdraudētu savu un citu satiksmes dalībnieku drošību, iedzīvotājiem ieteicams pārbaudīt savus transporta līdzekļus, to tehnisko stāvokli un atbilstību ziemas apstākļiem, norāda Satiksmes departamentā. Autovadītājiem ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Vienlaikus departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus būt saprotošiem lēnas satiksmes gadījumā.

Rīgas ielu, tiltu un satiksmes pārvadu uzturēšanu veic P/S Daugavas labā krasta uzturētājs un P/S Daugavas kreisā krasta uzturētājs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas