Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Svētku pasākumu laikā Rīgā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

Latvijas Republikas proklamēšanas 94.gadadienas svinību pasākumu laikā Rīgā tiks ieviesti ievērojami visa veida satiksmes ierobežojumi, un jau no šodienas plkst.18 līdz rītdienas plkst.23 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī Poļu un Bīskapa gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz ielai, kas atrodas paralēli 11.novembra krastmalai, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Tāpat šodien no plkst.8 līdz plkst.18 un no rītdienas plkst.23. līdz 19.novembra plkst.5 tiks ierobežota un nepieciešamības gadījumā slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas labajā malējā braukšanas joslā 100 metru garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti.

No plkst.18 līdz 18.novembra plkst.23 tiks slēgta smago transportlīdzekļu satiksme Eksporta ielas posmā no Hanzas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai.

Savukārt no plkst.17 līdz pirmdienas, 19.novembra, plkst.8 tiks slēgta gājēju kustība uz AB dambja.

Vairākās vietās Rīgas centrā jau kopš vakardienas aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt. Līdz pirmdienas, 19.novembra, plkst.5 apstāties un stāvēt nedrīkst 11.novembra krastmalas abās pusēs, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Šādi ierobežojumi līdz 18.novembra plkst.12 būs spēkā arī Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.

Rīt, 18.novembrī, nepieciešamības gadījumā no plkst.20.30 līdz 22 tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no 13.janvāra ielas līdz Kaļķu ielai, kā arī no plkst.14 līdz 15 un no plkst.20 līdz 22 - Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Svētku salūta laikā 18.novembrī no plkst.20.45 līdz plkst.21.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Akmens tilta, Uzvaras bulvāra posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Kuģu ielai, Kuģu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Trijādības ielai, Trijādības ielas posmā no Kuģu līdz Valguma ielai, kā arī 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz 31.ēkai, kur atrodas transportlīdzekļu satiksmes apgriešanās vieta. Ierobežojumi neattieksies vienīgi uz operatīvo un sabiedrisko transportu, kuru regulēs atbilstoši nepieciešamībai.

Tāpat rīt no plkst.14 līdz 16 nepieciešamības gadījumā tiks regulēta, ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Nacionālo bruņoto spēku (NBS) vienību militārās parādes maršrutā pa 11.novembra krastmalu, Kaļķu ielu līdz Brīvības piemineklim, pa Brīvības bulvāri līdz Bruņinieku ielai, kā arī maršrutu šķērsojošajās ielās.

Nepieciešamības gadījumā svētdien ierobežos gājēju kustību ziedu nolikšanas ceremonijas laikā un svinīgo pasākumu laikā laukumā pie Brīvības pieminekļa, kā arī NBS militārās parādes ģenerālmēģinājuma un NBS militārās parādes laikā 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

18.novembrī ierobežos un nepieciešamības gadījumā slēgs gājēju kustību no plkst.13.45 līdz plkst.15.15 un no plkst.20.50 līdz plkst.21.20 Daugavas gātē, kā arī no plkst.10.15 līdz plkst.11.15 un no plkst.19.20 līdz plkst.20.30 - laukumā pie Brīvības pieminekļa.

18.novembrī no plkst.7 līdz 10.30 nedrīkstēs apstāties un stāvēt ielas abās pusēs starp Herdera laukumu un Doma laukumu, kā arī Herdera laukumā, no plkst.7 līdz 16 - Bruņinieku ielas abās pusēs, posmā no Brīvības līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, no plkst.8 līdz 23 - Kaļķu ielas posmā no iebrauktuves tūristu autobusu stāvvietā līdz Rātslaukumam.

Rīt no plkst.7 līdz plkst.20 būs aizliegts apstāties Noliktavas ielas abās pusēs, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Muitas ielai un Muitas ielas labajā pusē, posmā no Noliktavas ielas līdz Kronvalda bulvārim, savukārt no plkst.9 līdz 11.55 un no plkst.18.30 līdz 20.20 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs ūdens transportlīdzekļu satiksmi pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

No 18.novembra plkst.9 līdz 19.novembra plkst.5 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs ūdens transportlīdzekļu satiksmi Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas