Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ūdensvada plīsuma vietā joprojām slēgta Vidzemes šoseja; iesaka apbraukt

Saistībā ar asfalta uzklāšanu avarējušā ūdensvada vietā vēl rīt iebraukšana Rīgā pa Vidzemes šoseju caur Berģiem nebūs iespējama, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmuma Rīgas ūdens pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Patlaban jau ir pārbaudīts izremontētais ūdensvads, un viss esot kārtībā. Jau tagad notiek gatavošanās, lai aizpildītu izskaloto bedri un rīt varētu uzklāt asfaltu.

Paredzams, ka asfalta ieklāšana sāksies ļoti agri, lai jau pa dienu satiksmi varētu atjaunot. Mucenieks gan uzsvēra, ka satiksme dienas laikā tiks atjaunota, ja neradīsies papildu sarežģījumi.

Latvijas Valsts ceļi iesaka remontdarbu vietu apbraukt pa citiem ceļiem, piemēram, pa Rīgas apvedceļu un tālāk pa Biķernieku ielu (P2), kā arī caur Carnikavu, iebraucot Rīgā no Vecmīlgrāvja puses. 

Kā ziņots, šodien bojātā ūdensvada dēļ iebraukšana Rīgā pa Vidzemes šoseju pie Berģiem ir slēgta, jo, remontējot ūdensvadu, ir radīti nopietni ceļa seguma bojājumi, aģentūru LETA iepriekš informēja Mucenieks.

Avārija bija nopietna - plīsa 80 centimetru diametra ūdensvads, un visā pilsētā bija pazemināts ūdens spiediens. Plīsušais ūdensvads ir aptuveni 100 gadus vecs.

Ūdensvads, iespējams, pārplīsis tādēļ, ka bojātās caurtekas dēļ zem ūdensvada veidojies grunts izskalojums, līdz ar to ūdensvads sācis sēsties, līdz pārlūzis, sacīja Mucenieks. Šis ir viens no iespējamiem avārijas iemesliem, tomēr precīzu iemeslu varēs pateikt, kad eksperti būs izvērtējuši visus apstākļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas