Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Ugunsgrēks Juglas vidusskolā likvidēts

Šodien pēcpusdienā Rīgā, Juglas vidusskolā un sākumskolā, izcēlies ugunsgrēks, ir evakuēti aptuveni 155 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Ugunsgrēks Juglas vidusskolā un sākumskolā ir likvidēts un aplēstā degšanas platība ir 400 kvadrātmetri, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Ugunsgrēks likvidēts īsi pirms plkst.19. Degšanas platība ir 400 kvadrātmetri, un tā ir uz skolas jumta. Iespējamos iemeslus noskaidros Valsts policija.

Izsaukums uz Juglas ielu 27a saņemts neilgi pēc plkst.15. Pēc plkst.17 tika atjaunota ugunsgrēka dēļ bloķētā satiksme.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju ugunsgrēks izcēlies ēkas bēniņos.

No izglītības iestādes bija evakuēti aptuveni 155 cilvēki. Notikuma vietā strādā 38 ugunsdzēsēji un astoņas tehnikas vienības. Ugunsdzēsēji uzlauž jumta konstrukcijas, lai piekļūtu ugunsgrēka avotam. Pagaidām nav zināma degšanas platība.

Skolas direktore Aija Melle aģentūrai LETA pastāstīja, ka ir aizdedzies viena skolas korpusa jumts. Pašreiz notiek dzēšanas un glābšanas darbi, un visi cilvēki evakuēti pagalmā. Notikuma vietā ir arī Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta, kā arī Īpašuma departamenta pārstāvji, lai, aplēšot bojājumus, ko būs radījis ugunsgrēks, lemtu par telpām, ko pēc negadījuma nodrošināt mācību procesam.

Melle skaidroja, ka ugunsgrēka izcelšanās iemesli pašreiz vēl nav skaidri, bet jumts iepriekš ticis remontēts, tādēļ skolas pārstāvji pieļauj, ka skola varēja aizdegties metināšanas darbu laikā. Skolas trešo stāvu ugunsgrēks neesot skāris, bet gan tikai jumta konstrukcijas, pastāstīja Melle. Bojājumi gan nodarīti plašākai teritorijai dzēšanas darbu rezultātā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola, mediķi palīdzību snieguši kādam 11 gadus vecam zēnam, kurš saelpojies dūmus. Zēnam palīdzība sniegta uz vietas un viņš jau nodots vecāku gādībā.

Notikumu vietā atrodas viena mediķu brigāde.

Mainīts virsraksts un pievienotas 2. un 3.rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas