Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Velosipēdiste nepalaiž pa galveno ceļu braucošu auto un tiek notriekta

Vakara Engures novadā kāda pusaudze-velosipēdiste guva traumas, nepalaižot pa galveno ceļu braucošu mašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Briede.

2003. gadā dzimusī meitene Kursas un Rosmes ielu krustojumā Engurē, izbraucot uz galvenā ceļā ar velosipēdu, nepalaida pa to braucošu automašīnu Volvo V70, un notika sadursme. Meitene nogādāta slimnīcā.

Savukārt Tukuma novada Irlavas pagastā, izvairoties no sadursmes ar meža dzīvnieku, šonakt apgāzās automašīnas Volvo V40. Negadījuma cieta gan transportlīdzekļa vadītājs, 2000. gadā dzimis jaunietis, gan 1998. gadā dzimis pasažieris.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 19 cilvēki, tostarp pieci gājēji un divi velosipēdisti.

Top komentāri

TrollisJT
T
(Piedodiet, ka atkārtojos) VELOSIPĒDISTI, JA NEVĒLATIES KĻŪT PAR GALVENO PERSONU VELOSIPĒDISTA BĒRĒS... UZVELCIET TAČU KĀDU SPILGTĀKU APĢĒRBU! MELNĀS UN TUMŠI ZILĀS DRĒBĒS JŪS ESAT NEREDZAMI. Protams, jums uzbraukušās mašīnas šoferis būs vienmēr juridiski vainīgs, kā jau tas Latvijā ir pieņemts, tomēr jums no tam būs maz labuma... .
Dwf
D
Tāpēc ka brauc kā nejēgas,domā kā viņiem visur priekšroka.
Pēdists
P
Kā var daļa satiksmes dalībnieku pilnīgi neievērot satiksmes noteikumus? Kāpēc autovadītājus soda un viņiem ir jāmaksā, bet velosipēdisti dara ko grib - brauc pie sarkanās gaismas, brauc pa vienvirziena ceļu pretējā virzienā? Tas nav normāli, ka satiksmes noteikumi attiecas tikai uz dažiem dalībniekiem! Arī sodiem jābūt vienādiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas