Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Rīgas pašvaldības policisti aizrāda vācu spaidermenam

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki veikuši pārrunas ar kādu tūristu no Vācijas, kurš Kungu ielā pa sienu rāpies lejā no otrā stāva.

Pilsētas videonovērošanas centra darbinieki 16. jūnijā neilgi pēc plkst.3 naktī fiksēja ainu, kurā vairāki cilvēki Vecrīgā vēro kādas ēkas otro stāvu. Pagriežot kameru, pamanīts arī cilvēku intereses iemesls - kāds vīrietis pa ēkas sienu un ceļazīmi rāpās lejā no ēkas otrā stāva. Meklēt kāpelētāju nosūtīta policijas ekipāža.

Likumsargi noskaidroja, ka spaidermens ir tūrists no Vācijas, kurš policistiem sākotnēji mēģināja iestāstīt, ka neko nav darījis. Likumsargi viņam parādīja videonovērošanas kamerās fiksēto. Tad tūrists atzina, ka rāpies pa sienu derību dēļ.

Policisti atgriezās notikuma vietā, kur ne ceļa zīmei, ne ēkai netika konstatēti bojājumi, līdz ar to ar tūristu veiktas tikai preventīva rakstura pārrunas gan par drošības riskiem, gan par to, ka šādā veidā viņš arī varēja radīt bojājumus kādai no konstrukcijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas