Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

17. februārī tiekamies Vēlajās brokastīs

Šajā nedēļas nogalē svētdien, 17. februārī, pulksten 12.00 Rīgas Mākslas Telpā aicinām visus interesentus uz Vēlajām brokastīm, lai tiktos ar izstādes Dienas balva fotogrāfijā 2012 | 100 labākie darbi fotogrāfiju autoriem neformālā gaistonē, kopā izstaigātu izstādi un diskutētu par Latvijas mūsdienu fotomākslu. Sarunas vadīs izstādes kurators Ilmārs Znotiņš.

Janvāra vidū Rīgas Mākslas Telpā tika atklāta laikraksta Diena, portāla Diena.lv un Rīgas Mākslas Telpas veidotā izstāde Dienas balva fotogrāfijā 2012 | 100 labākās bildes, kurā apskatāmi konkursa Dienas balva fotogrāfijā 2012 labākie darbi, tajā skaitā arī 4 laureātu darbi.

No konkursa laureātu vidus sarunās piedalīsies kategorijas Daba balvas saņēmēja  Zelma Brezinska, kuras darbs Zīmējam sirsniņu skatāms izstādē. Uz sarunu aicināti arī citi darbu autori un konkursa dalībnieki.

Dažkārt apmeklējot izstādi, rodas vēlme apspriesties ar mākslas darbu māksliniekiem - izzināt mākslas darbu domas un dalīties reakcijās. Tieši šādu iespēju sniegs šīs Vēlās brokastis, kurās varēs tikties ar izstādes veidotājiem un māksliniekiem.

Izstādes ietvaros aicinām apmeklēt arī Vēlās brokastis, kas norisināsies 10. martā. Savukārt, 20. februārī izstādes ietvaros Rīgas Mākslas Telpās norisināsies konference Dokumentālā fotogrāfija mūsdienās: transformācijas, diskusijas un prognoze. Plašāku informāciju lasiet portālā Diena.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas