Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

ABLV Charitable Foundation aicina piedalīties Ziemassvētku labdarības akcijā

Jau desmito gadu ABLV Charitable Foundation organizēs Ziemassvētku labdarības akciju, kas noritēs no 2017. gada 1. decembra līdz 31. decembrim. Šogad ikviens aicināts piedalīties un ziedot fonda īstenotajās programmās pilsētvides uzlabošanai, digitālo dzirdes aparātu nodrošināšanai vājdzirdīgiem bērniem un izglītojošu nometņu organizēšanai sociāli mazaizsargātiem bērniem.

"Ilgtermiņa atbalsts sociāli nozīmīgu jautājumu risināšanā, radot jaunas iespējas kā pamatu veiksmīgai indivīda attīstībai un drošu un draudzīgu vidi iedzīvotājiem, līdztekus publiski redzamākajam fonda mērķtiecīgajam ieguldījumam Latvijas mākslas procesu attīstībā jau vienpadsmito gadu ir ABLV Charitable Foundation darbības fokusā," stāsta ABLV Charitable Foundation valdes priekšsēdētāja Zanda Zilgalve. "Ar ziedotāju dāsno atbalstu, īpaši pateicoties ABLV Bank klientiem un darbiniekiem, esam kopīgi paveikuši daudz, lai veidotu saliedētu, pārtikušu un drošu sabiedrību. Šogad aicinām ziedot fonda labdarības programmām Jaunā Rīga, Palīdzēsim dzirdēt! un Palīdzēsim izaugt!, kur ikviens eiro ir nozīmīgs," atzīmē Zilgalve.


Jaunā Rīga

2018. gadā turpināsies programmā Jaunā Rīga īstenotie pilsētvides uzlabošanas darbi, kas Rīgu padarīs vēl pievilcīgāku, ērtāku un pieejamāku gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem. Šogad Rīgas pilsētvidi papildināja jauna atpūtas vieta ģimenēm ar bērniem – rotaļu laukums un mākslas objekts Labirints pie Rīgas Doma, pērn laikmetīgu elpu ieguva strūklaka Rīgas Kongresu namam pieguļošajā Kronvalda parkā. Plašāka informācija par programmu, klikšķinot šeit.


Palīdzēsim dzirdēt!

Programmas Palīdzēsim dzirdēt! mērķis ir veicināt vājdzirdīgu bērnu attīstību un integrāciju sabiedrībā, dāvinot mūsdienīgākos digitālos dzirdes aparātus tiem bērniem, kuru ģimenēm nav nepieciešamo finansiālo līdzekļu aparātu iegādei. Pateicoties ziedojumiem, līdz šim fonds palīdzējis dzirdēt 400 bērniem. Plašāka informācija par programmu šeit, klikšķinot šeit.


Palīdzēsim izaugt!

Programmas Palīdzēsim izaugt! mērķis ir sekmēt Latvijā dzīvojošo sociāli mazaizsargāto bērnu attīstību un integrāciju sabiedrībā, sniedzot atbalstu izglītojošu nometņu apmeklēšanai. Līdz šim ar Jūsu ieguldījumu 184 nometnēs visā Latvijā bija iespēja piedalīties 5 565 bērniem. Plašāka informācija par programmu, klikšķinot šeit.

Rekvizīti ziedojumiem:
Nodibinājums ABLV Charitable Foundation
ABLV Bank, A/S, Kods: AIZKLV22
Konts: LV75AIZK0001130082670 (ziedotājiem, kuri piekrīt publiskai pateicībai) vai
Konts: LV91AIZK0000020082670 (ziedotājiem, kuri vēlas palikt anonīmi)

Atbilstoši izvēlei, maksājuma mērķī, norādāms izvēlētās programmas nosaukums:
Jaunā Rīga, Palīdzēsim dzirdēt! vai Palīdzēsim izaugt!.

ABLV Charitable Foundation ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss, tāpēc, ziedojot ar bankas pārskaitījumu, iespēja iegūt tiesības uz nodokļu atvieglojumiem.

ABLV Charitable Foundation 2006. gadā nodibināja ABLV Bank akcionāri Ernests Bernis un Oļegs Fiļs, lai īstenotu dzīvē savas pamatvērtības un sekmētu uzņēmēju atbildību par sabiedrību un vidi. Fonds darbojas kā galvenais ABLV Bank partneris labdarības jomā, atbalstot radošus cilvēkus un izcilas organizācijas, kas iegulda pūliņus un zināšanas, lai sasniegtu visiem svarīgus mērķus — veidotu saliedētu, pārtikušu un drošu sabiedrību. Kopš fonda dibināšanas tā uzmanības centrā ir laikmetīgā māksla, bērnu un jauniešu labklājība, izglītība un pilsoniskā sabiedrība. Turklāt fonds ir līdzdibinātājs topošajam Latvijas Laikmetīgās mākslas muzejam, kas durvis vērs 2021. gadā. Līdz Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja atklāšanas gadam ABLV Charitable Foundation sadarbībā ar Kultūras ministriju ir apņēmies būt par galveno Venēcijas mākslas biennāles Latvijas paviljona atbalstītāju. Izceļams, ka fonda desmitgades labdarības akcijā pērn saziedota rekordliela summa — 1 046 173 eiro — un no tiem 810 995 eiro piesaistīti programmai Jaunā Rīga galvaspilsētas centra labiekārtošanas un Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja izveides atbalstam. Kopumā aizvadītajos gados fonds ir atbalstījis teju 340 projektu, piešķirot tiem līdzfinansējumu vairāk nekā 4 miljonu eiro apmērā.

  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas