Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

airBaltic līdz maija beigām atcēlusi vēl 370 lidojumus

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic no 29.marta līdz 31.maijam atcēlusi vēl 370 lidojumus uz dažādiem galamērķiem, samazinot kopējo sēdvietu skaitu par 7%, aģentūru LETA informēja airBaltic pārstāve Alise Briede.

Reisi atcelti papildus jau iepriekš apstiprinātajām lidojuma grafika izmaiņām un atceltajiem reisiem no Rīgas uz Milānu un Veronu, kas tika darīts veselības un drošības apsvērumu dēļ.

Briede norādīja, ka reisu skaits galvenokārt samazināts uz tiem galamērķiem, uz kuriem bijis zemākais pasažieru pieprasījums. Lielākajai daļai pasažieru būs iespējams nokļūt iecerētajā galamērķi tajā pašā vai nākamajā dienā.

Ar pasažieriem, kuru reisi tikuši ietekmēti, lidsabiedrība sazināsies personiski, izsūtot e-pasta vēstuli. 

Jau vēstīts, ka veselības un drošības apsvērumu dēļ, kā arī sekojot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijām, airBaltic nolēmusi pārtraukt visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas no pirmdienas līdz aprīļa beigām. 

Uz šo reģionu lidojumus veic arī lidsabiedrība Ryanair, kas nodrošina reisus uz un no Bergamo. Aviokompānija ir informējusi, ka no 17.marta šajā maršrutā samazinās reisu skaitu. 

Kopumā 2019.gadā airBaltic pārvadāja 5 049 317 pasažierus.

airBaltic peļņa 2018.gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljoni eiro.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% airBaltic akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam Aircraft Leasing 1 - gandrīz 20% akciju.

Top komentāri

hmm
h
"sekojot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijām, airBaltic nolēmusi pārtraukt visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas" - Vispār jau tās pilsētas ir karantīnā un ielidot tajās vairs nemaz nedrīkst.
>:-)
&
Te Eijafjadlajegidls ( Eyjafjallajökull) vulkāns, te korona vīruss un aviācijai beigas ? Zirga pajūgs un airu laivas, tik paliek ???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas