Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

airBaltic un Turkish Airlines sāk piedāvāt sadarbības lidojumus

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic un Turcijas nacionālā aviokompānija Turkish Airlines noslēgušas sadarbības lidojumu vienošanos, kas stājās spēkā 1.maijā, informēja airBaltic pārstāvji.

Lidsabiedrībā skaidro, ka šī vienošanās sniegs abām lidsabiedrībām iespēju saviem pasažieriem nodrošināt lielāku elastību tiešajos lidojumos starp Turciju un Latviju.

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka "airBaltic" priecājas noslēgt sadarbības lidojumu vienošanos ar "Turkish Airlines" jaunajā maršrutā starp Rīgu un Stambulu. Šī sadarbība nodrošina vietējiem ceļotājiem Baltijā iespēju izmantot plašo "Turkish Airlines" maršrutu tīklu, bet ceļotāji Turcijā tagad varēs izmantot "airBaltic" plašajam galamērķu klāstam Eiropā un ārpus tās. 

Sadarbības lidojumu vienošanās laikā "airBaltic" un "Turkish Airlines" izmanto savus lidojumu kodus katrā Rīga-Stambula un Stambula-Rīga reisā. Sadarbības lidojumu vienošanās piesaista lielāku skaitu pasažieru.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas